عصر آذربایجان

گزارش خبر

سلامت سيب و انگور آذربايجان غربي پايش مي شود

سلامت سيب و انگور آذربايجان غربي پايش مي شود

1397/07/15

گروه خبر: معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي گفت: سلامت محصولات کشاورزي سيب و انگور اين استان با همکاري جهاد کشاورزي پايش مي شود.

جلال غفارزاده افزود: در قالب اين پايش، باقي مانده آفت کش ها، نيترات و فلزات سنگين در اين محصولات رصد مي شود و مورد تجزيه و تحليل قرار مي گيرد. 
وي اضافه کرد: سالم سازي محصولات کشاورزي و اجراي بخشي از طرح ملي پايش از جمله اهداف اجراي اين طرح در قطب توليد سيب و انگور کشور است. 
وي بيان کرد: پايين آمدن ايمني موادغذايي، خط قرمز مسوولان بهداشتي و غذايي در استان است و حفظ آن با اجراي طرح هاي مختلف با جديت دنبال مي شود. معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي گفت: اجراي طرح پايش بقاياي سموم در محصولات کشاورزي و غذايي، موجب ارتقا ايمني موادغذايي مي شود و اميدواريم اين امر با همراهي کشاورزان و فعالان اين عرصه در آينده به طور کامل محقق شود. 
غفارزاده افزود: استفاده بيش از حد سموم و کود شيميايي براي توليد محصول بيشتر در مزارع و باغ‌هاي کشاورزي رو به افزايش است و تداوم اين روند مي‌تواند سلامت شهروندان را دچار مشکل کند. 
به گزارش عصرآذربايجان به نقل از ايرنا، در سلسله نشست هاي هماهنگي اين طرح، مراحل مختلف اجراي طرح، شناسايي و ارزيابي ريسک‌ها و تعيين نقشه راه براي تهيه برنامه عملياتي تمهيد مي شود. آذربايجان غربي از جمله استان هاي توليدکننده هاي عمده سيب و انگور در کشور است و رتبه هاي برتر کشوري را در اين 2 محصول در اختيار دارد. سالانه بيش از يک ميليون تن سيب و افزون بر 200 هزار تن انگور در اين استان برداشت مي شود. 

منبع :  

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

سلامت سيب و انگور آذربايجان غربي پايش مي شود

سلامت سيب و انگور آذربايجان غربي پايش مي شود
خروج

گروه خبر: معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي گفت: سلامت محصولات کشاورزي سيب و انگور اين استان با همکاري جهاد کشاورزي پايش مي شود.

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها