به گزارش عصرآذربايجان، رضا حسيني در سومين جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان که با موضوع واگذاري پروژه هاي عمراني در استانداري برگزار شد، اظهار داشت: وقتي سياست هاي اقتصاد مقاومتي توسط مقام معظم رهبري به عنوان يکي از موضوعات اساسي و پيشران مسائل اقتصادي مطرح شد هر وزارتخانه اي ماموريتي خاص را براي خود تعريف کرد که واگذاري طرح ها و پروژه ها يکي از اين ماموريت ها است.
حسيني با بيان اينکه طرح هايي که توجيه فني و اقتصادي دارند شامل اين واگذاري ها مي شوند، تصريح کرد: براي اينکه متقاضي اطلاعاتي در خصوص شرايط خريد خدمت يا شراکت در پروژه عمراني را داشته باشد در مرحله اول بايد شرايط را آماده کرد و همه مشخصات طرح و پروژه و در نهايت سود اجرايي آن تعريف و اعلام شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استاندار آذربايجان غربي در خصوص اموال و دارايي هاي مازاد دستگاههاي اجرايي نيز خاطرنشان کرد: برخي ادارات و دستگاههاي اجرايي اموال و دارايي هاي مازادي دارند که علاوه بر هزينه نگهداري در برخي موارد به دليل عدم رسيدگي در معرض تهديد و تعرض هستند که ضروريست اين اموال مازاد به دارايي تبديل شود تا در اين شرايط خاص اقتصادي، دارايي دولت افزايش و هزينه هاي سربار کاهش يابد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي و دبير ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان، حضرتي پر نيز در اين جلسه با اشاره به 5 وجه الگوي اقتصاد مقاومتي شامل درون زايي اقتصاد، برون نگري اقتصاد، دانش بنيان بودن، عدالت بنيان بودن و مردمي بودن، گفت: بر اين اساس تکاليف مهمي براي کمک به واگذاري طرح هاي عمراني بر عهده دستگاه هاي اجرايي، سازمان مديريت و برنامه ريزي و بويژه در اين خصوص بر عهده استانداران گذاشته شده است.
وي افزود: اميد است با واگذاري طرح هاي عمراني و درواقع شراکت با بخش خصوصي بتوانيم بار سنگيني که بر عهده دولت قرار دارد را کم کنيم و بهره وري، مردمي کردن اقتصاد و مشارکت بخش خصوصي در پروژه هاي عمراني شکل بگيرد.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان با بيان اينکه در حال حاضر 6 هزار پروژه ملي و 70 هزار پروژه استاني درسطح کشور وجود دارد، اعلام کرد: براي اتمام اين طرح هاي نيمه تمام 450 هزار ميليارد تومان اعتبار نياز است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار آذربایجان غربی گفت: پروژه های دولتی نیمه تمام که پیوست و توجیه فنی اقتصادی دارند واگذار می شوند.