سرويس سياسي: بايد از هماکنون براي آمادهسازي جامعه جهت شرکت در انتخابات گام برداشت، همچنين الزامات و ضرورتهاي قدم برداشتن در اين زمينه را تبيين کرد. به گزارش عصرآذربايجان، ملت بزرگ ايران اسلامي در آستانه برگزاري انتخابات ديگري قرار گرفتهاند به طوري که از ماه آينده به صورت رسمي فعاليتها و اقدامات در اين زمينه آغاز خواهد شد. يکي از مسائلي که دست کم هر چهار سال يک بار جامعه ايران اسلامي را درگير خود ميسازد موضوع سرنوشتساز انتخابات رياستجمهوري است، همچنين انتخاباتهاي مربوط به شوراي اسلامي شهر و روستا و مجلس شوراي اسلامي جايگاه خود را دارد. *نبايد کسي از حق شرکت در انتخابات صرفنظر کند وليالله محنتي دکتراي جامعهشناسي و استاد دانشگاه افزود: مردم ايران پيشاز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي حق تعيين سرنوشت خود را نداشتند، به طوري که شرايط مشابه کشورهاي همسايه در اينجا برقرار بود. اين کارشناس ادامه داد: متاسفانه همچنان شاهد هستيم براي کشورهاي همسايه بيگانگان تصميم ميگيرند؛ قبل از پيروزي انقلاب چنين روشي در ايران هم حاکم بود. وي ادامه داد: در انتخابات رياست جمهوري بايد از حق راي دادن که به دست آوردهايم خرسند بوده و قدر آن را بدانيم بنابراين هيچکس نبايد از حق شرکت در انتخابات صرفنظر کند. اين مسئول اضافه کرد: قانون اساسي کشور ما به گونهاي نوشته شده است که هيچ کس در عمل نميتواند قدرت مطلق باشد؛ بنابراين يک نوع درهمتنيدگي خاص به صورت هوشمندانه در متن قانون کشورمان نهادينه شده است. اين استاد دانشگاه گفت: وجود اين روش براي نگه داشتن ايران اسلامي از ابتلا به استبداد و خودکامگي است، بنابراين ضمن پاسداشت وجود اين روش از برگزاري انتخابات در کشورمان به عنوان يک حق و تکليف بايد استقبال کنيم. *نبايد در شناخت اصلح کوتاهي کرد پريزاد فتحنشان کارشناس ارشد علوم سياسي و محقق با تاکيد بر اينکه در انتخاب اصلح نبايد کوتاهي کرد، گفت: انتخاب اصلح حائز اهميت است پس براي شناخت اصلح بايد به معناي واقعي تلاش شود. وي با اظهار اينکه مسير کشور براي چهارسال آينده با انتخاب رئيس جمهور مشخص ميشود، ادامه داد: هرکس ممکن است که ما را رو به جلو سوق دهد يا از پيشرفت باز دارد. اين فعال سياسي ضمن تاکيد بر اينکه نبايد در شناخت اصلح کوتاهي کنيم، بيان داشت: منويات رهبر معظم انقلاب و اشارات ايشان همچنين راهنمايي افراد مجرب و مطلع را لازم است که هنگام انتخاب مورد توجه قرار دهيم. کلام آخر .... اين که ملت بزرگ ايران اسلامي در حوزههاي انتخابيه مختلف براساس ديدگاهها و سلايق شخصي همچين با در نظر گرفتن مصالح ملي به فرد مشخصي راي ميدهند به خودي خود يک مسئله عادي به شمار ميرود که در اغلب کشورهاي دموکراتيک اين رويه دنبال ميشود.شرکت در انتخابات به نظر يک موضوع جديد نيست و اغلب افراد بالغ تجربه حضور يافتن در آن را دارند ولي در اين ميان نکات مهمي وجود دارد که متاسفانه توجه چندان زيادي به آن نميشود بنابراين بايد بارها آن را به واسطه رسانههاي جمعي تکرار کرد.به تدريج مقدمات براي برگزاري انتخابات در حال فراهم شدن است، بنابراين اميد است تدابير لازم در اين زمينه با مشارکت مردم و نخبگان اتخاذ شده و منجر به انتخاب اصلح شود.
جريان اصولگرا در انتخابات رياست جمهوري به صورت متحد و يکپارچه شرکت ميکند.
سرويس سياسي: بايد از هماکنون براي آمادهسازي جامعه جهت شرکت در انتخابات گام برداشت، همچنين الزامات و ضرورتهاي قدم برداشتن در اين زمينه را تبيين کرد.
در آستانه انتخابات رياست جمهوري و همچنين شوراي اسلامي شهر و روستا قرار گرفتهايم که ميطلبد جريان انقلابي براي ورود به اين عرصه بيش از پيش متحد شود.