گروه سلامت:اگر جزو علاقه مندان به مصرف گوشت قرمز هستيد بهتر است اين عادت را ترک کنيد چون تاثيرات نامطلوبي بر پيرشدن شما ميگذارد و باعث تسريع روند پيري تان مي شود اخيراً در بسياري از کشورها مصرف گوشت قرمز به خصوص ساندويچهاي همبرگر افزايش يافته است. اين در حالي است که گوشت قرمز خطر ابتلا به آلزايمر، سرطان و مشکلات قلبي عروقي را افزايش ميدهد. بنابر مطالعهاي که در مجله پزشکي منتشر شد، مصرف زياد گوشت قرمز علاوه بر افزايش سن بيوليژيکي بدن، خطر ابتلا به بيماريهاي دوران پيري همچون آلزايمر و دمانس را افزايش ميدهد.سن بيوليژيکي بدن سني است که خطر ابتلا به بيماريهاي مرتبط با افزايش سن را افزايش ميدهد. هنگام مصرف گوشت قرمز، سرم فسفات در بدن افزايش مييابد و سبب زياد شدن سن بيوليژيکي بدن ميشود.علاوه بر اين، مصرف گوشت قرمز بر DNA و طول تلومرها نيز اثر منفي ميگذارد.وجود مقادير زيادي فسفات در بدن عملکرد کليهها را تضعيف ميکند و خطر ابتلا به بيماريهاي کليوي را به شدت افزايش ميدهد. بهتر است مصرف ميوه و سبزيجات را جايگزين گوشت قرمز کنيد.
گروه سلامت:اگر جزو علاقه مندان به مصرف گوشت قرمز هستيد بهتر است اين عادت را ترک کنيد چون تاثيرات نامطلوبي بر پيرشدن شما ميگذارد و باعث تسريع روند پيري تان مي شود