تمامي ظرفيتهاي استان براي جذب سرمايهگذاران بهکارگيري ميشود
تمامي ظرفيتهاي استان براي جذب سرمايهگذاران بهکارگيري ميشود
1400/08/23
گروه خبر: استاندار آذربايجانغربي گفت: از تمامي ظرفيتهاي منطقه براي جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي استفاده خواهد شد.
گروه خبر: استاندار آذربايجانغربي گفت: از تمامي ظرفيتهاي منطقه براي جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي استفاده خواهد شد.
به گزارش عصر آذربايجان، محمدصادق معتمديان در ديدار با رييس سازمان مديريت و برنامهريزي استان، سند آمايش سرزميني آذربايجانغربي را يکي از مهمترين اسناد بالادستي براي شتاب بخشيدن به توسعه دانست و اظهار داشت: تمامي طرحها و برنامههاي استان بايد بر اساس اين سند تدوين شود.
وي تاکيد کرد: مديران دستگاههاي اجرايي بايد با نگاه ويژه به سند آمايش سرزميني آذربايجانغربي نگريسته و اجراي طرحها و پروژههاي خود را بر مبناي اين سند برنامهريزي کنند.
استاندار آذربايجانغربي با اشاره به ظرفيتهاي بالقوه استان در حوزههاي مختلف، تصريح کرد: متاسفانه تا کنون از اين ظرفيتها براي شتاب بخشيدن به روند توسعه به نحوه شايسته، استفاده نشده است.
معتمديان در ادامه به نقش تاثير گذار منطقه آزاد تجاري ماکو به عنوان يکي از بزرگترين مناطق آزاد تجاري جهان در تبديل استان به هاب اقتصادي نيز اشاره کرد و افزود: بايد از تمامي ظرفيتهاي اين منطقه براي ايجاد فرصتهاي اشتغال و جذب سرمايهگذاران داخلي و خارجي بيشتر استفاده شود.
وي اقتصادي کردن زير ساختهاي حمل و نقل ريلي و هوايي براي استفاده تجار و بازرگانان را ضروري دانست و گفت: مشوقهاي سرمايه گذاري براي سرمايه گذاران و حضور آنان در مناطق مختلف استان طراحي ميشود.
استاندار آذربايجانغربي هم مرز بودن استان با سه کشور را از جمله مزيتها و پيشرانهاي توسعه تجارت و تبديل شدن آن به عنوان يکي از استانهاي مهم کشور در حوزه ترانزيت و تجارت بين الملل عنوان کرد و گفت: ايجاد فرصتهاي سرمايهگذاري و منافع مشترک با کشورهاي منطقه زمينه ايجاد امنيت فراگير و افزايش ارتباطات منطقهاي را افزايش خواهد داد.
وي ظرفيتهاي استان در حوزه هاي مختلف را بي نظير دانست و گفت: اين استان زمينه تبديل شدن به هاب بزرگ اقتصادي و تجاري در منطقه را دارد و سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجانغربي زمينه مطالعات کارشناسي در اين زمينه را آغاز کند.
استاندار آذربايجان غربي مناطق روستايي استان را از جمله مزيتهاي استان در حوزه افزايش درآمد و اشتغال عنوان کرد و گفت: ايجاد کارگاه هاي کوچک توليدي در مناطق روستايي بر اساس ظرفيتهاي هر روستا و جلوگيري از خام فروشي مي تواند زمينه
منبع :