عصر آذربایجان

گزارش خبر

رفع بخش اعظمي از مشکلات با مثلت خانواده، مدرسه و مسجد

رفع بخش اعظمي از مشکلات با مثلت خانواده، مدرسه و مسجد

1397/03/13

گروه گزارش: سردار خرم گفت: براي تضمين آينده نظام بايد مثلث خانواده، مدرسه و مسجد شکل گيرد و آموزش و پرورش دانش‌آموزان انقلابي و مکتبي تربيت کند تا روحيه جهاد و شهادت استمرار يابد.

سردار عابدين خرم در اولين جلسه ستاد هماهنگي و پشتيباني بسيج دانش‌آموزي سپاه عاشورا با ابراز خرسندي از هماهنگي آموزش و پرورش استان با مجموعه سپاه در اجراي برنامه‌هاي دانش‌آموزي، ابراز داشت: از تمام کساني که در برنامه‌هاي تربيتي و اثرگذار بسيج دانش‌آموزي به ويژه راهيان نور در تلاش‌اند، کمال تشکر را دارم.
وي خاطرنشان ساخت: تمام مجموعه‌هاي نظام جهت کمک به آموزش و پرورش بايستي به صورت جدي وارد ميدان شوند، مبنا و اساس آينده جامعه در اختيار دانش‌آموزاني مي‌باشد که امروز به‌عنوان امانت در اختيار معلمان، مربيان و تلاشگران عرصه فرهنگ قرار گرفته‌اند.
فرمانده سپاه عاشورا با بيان اينکه اين نهاد تمام سعي خود را براي کمک به آموزش و پرورش و حل بخشي از ناهنجاري‌هاي جامعه که به صورت طبيعي عارض مي‌‌شود به کار مي‌گيرد، توضيح داد: مدرسه به عنوان دومين مرکز تربيتي بعد از خانواده، اثر بخش‌ترين و اثرگذارترين عامل در راستاي تعليم و تربيت قشر جوان است و از اين جهت بر اساس تصميم نظام و اولويت‌هاي مقام معظم رهبري کنار آموزش و پرورش مي‌مانيم.
وي تاکيد داشت: اگر بتوانيم مثلث خانواده، مدرسه و مسجد را برقرار نماييم، بخش اعظيمي از مشکلات‌مان مرتفع مي‌شود.
سردار خرم در نقل خاطره‌اي از سفر دوست خود به کشور جمهوري آذربايجان، يادآور شد: آن فرد بعد از بازگشت مي‌گفت مساجد جمهوري آذربايجان عين مساجد دهه‌هاي اول انقلاب در ايران است، در اول انقلاب صف‌هاي مساجد پر مي‌شد و بيشترين قشر حاضر در اين مکان مقدس جوانان بودند.
وي تصريح کرد: فرهنگ جهاد و شهادت و حماسه‌اي که در دوران دفاع مقدس خلق شد، محصول همين مساجد بود و اثرات آن را کاملاً ديديم.
يادگار دوران دفاع مقدس با اشاره به وجود 36 هزار شهيد دانش‌آموز در کشور، گفت: اين تعداد شهيد رقم بزرگي است و اگر آنان نبودند معلوم نيست چه اتفاقاتي رخ مي‌داد و تمام بزرگان بر اين مسئله اقرار دارند.
وي ادامه داد: اگر بتوانيم دانش‌آموزان را مکتبي و انقلابي تربيت کنيم، مسئوليت‌هاي آينده نظام و انقلاب به‌نوعي تضمين مي‌شود اما اگر غير از اين باشد بايد منتظر هر نوع حادثه‌اي بمانيم.
سردار عابدين خرم با اعلام اينکه حضرت امام مي‌گفت زندگي در دنياي امروز، زندگي در مدرسه اراده‌هاست که سعادت و شقاوت هر جامعه‌اي بر اساس اراده او رقم مي‌خورد، عنوان کرد: اين اراده‌ها در کجا بايد شکل گيرند؟ مهم‌ترين عرصه در اين مقوله فرهنگ جهاد و شهادت است.
وي بيان داشت: بايد بحث‌هاي اجرايي و کارشناسي در ساير جلسات مطرح شود تا بتوان برنامه‌ها را دقيقاً ترسيم کرد؛ نبايد وقت جلسات را با نحوه اعزام و مشکلات سفر گرفت.
فرمانده سپاه عاشورا با تاکيد بر اينکه در اعزام دانش‌آموزان شمالغرب به راهيان نور بايد ظرفيت اروميه را افزايش داد، اظهار داشت: عده‌اي بر اين عقيده‌اند رزمايش جنگي در تبريز نيز برگزار شود اما واقع مطلب هدف از رزمايش‌ها ترسيم دوران جنگ تحميلي در استان‌هايي است که هدف حمله رژيم بعث قرار گرفته‌اند و در آن‌ها عمليات رخ داده است، لذا نمي‌توانيم رزمايشي را در تبريز برگزار کنيم.
وي اذعان کرد: البته مي‌توانيم در برخي مناطق تبريز در بحث آموزشي مسايل دفاعي، کار روايت‌گري را انجام دهيم ولي اينکه بخواهيم آنجا تانک ببريم و آثاري را خلق کنيم، ممکن نيست.
سردار خرم با بيان اينکه در بحث اعزام دانش‌آموزان به مناطق عملياتي بايد بدون کميت به بحث کيفيت توجه شود، گفت: اگر پيش زمينه قبل از اعزام به خوبي صورت گيرد، از فرصت‌ها نهايت استفاده مي‌شود و به‌جاي آنکه از اواخر مهر کار را شروع کنيم، از ابتداي مهر اقدامات لازم را انجام دهيم.
به گزارش عصرآذربايجان به نقل از آناج، وي در پايان افزود: در بحث اعتبارات و پشتيباني جلسه‌اي در آينده با حضور مديرکل آموزش و پرورش استان برگزار مي‌کنيم تا نيازها به صورت دقيق احصاء و با تامين اعتبار، بدون دغدغه اردوهاي راهيان نور اعزام شوند.

منبع :

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

رفع بخش اعظمي از مشکلات با مثلت خانواده، مدرسه و مسجد

رفع بخش اعظمي از مشکلات با مثلت خانواده، مدرسه و مسجد
خروج

گروه گزارش: سردار خرم گفت: براي تضمين آينده نظام بايد مثلث خانواده، مدرسه و مسجد شکل گيرد و آموزش و پرورش دانش‌آموزان انقلابي و مکتبي تربيت کند تا روحيه جهاد و شهادت استمرار يابد.

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها