امين رستم زاده در نشست با اعضاي مرکز سلولهاي بنيادي بانک خون بند ناف استان که به مناسبت روز جهاني خون بند ناف برگزار شد، اظهار کرد: از ابتداي شروع به فعاليت نمايندگي بانک خون بند ناف آذربايجان غربي نزديک به چهار هزار نمونه خون بند ناف متقاضيان در آذربايجان غربي در سايت کشوري بانک خون بند ناف ذخيره و نگهداري ميشود.
وي با اشاره به اينکه فعاليتهاي اين مرکز در استان با روند صعودي در حال ارائه خدمت به شهروندان است، اضافه کرد: شهروندان آذربايجان غربي به صورت 24ساعته ميتوانند از خدمات اين مرکز بهره مند شده و هم در فضاي مجازي و هم بi صورت حضوري و تلفني پاسخگوي مراجعين است.
رستم زاده ادامه داد: فعاليتها و خدمات اين مرکز و فوايد ذخيره خون بند ناف در سلامتي نسل آتي کشور بايد به درستي به اطلاع مردم و خانوادهها رسانده شود که اين مرکز از بسترهاي اطلاع رساني و تبليغاتي مناسب سعي در اطلاع رساني مناسب به خانواده بوده و در اين راستا از همه متخصصين زنان و زايمان استان هم به صورت حضوري و غيرحضوري درخواست همکاري شده است.
رئيس جهاد دانشگاهي آذربايجان غربي با اشاره به اينکه بيش از پنج ميليارد ريال در فاز اول براي فضاي کالبدي و تجهيزات و سرمايه انساني هزينه و برنامه ريزي شده است اظهار کرد: 100نفر از متخصصين زنان و زايمان و مامايي و تکنسين اتاق عمل در سطح استان با اين شعبه همکاري ميکنند.
وي خاطرنشان کرد: استفاده بهينه از اين سلولهاي بنيادين خون بند ناف در حين تولد نوزاد که در واقع به عنوان يک زباله بيولوژيکي قلمداد ميشد يک ثروت انساني محسوب ميشود که بايد با توسعه فعاليتها و آگاهي بخشي به مردم بتوانيم از اين منبع ارزشمند در راستاي سلامتي مردم نهايت بهره را ببريم.
رستم زاده از تمامي پزشکان و دستاندرکاران حوزه اتاق عمل در اين حوزه در شهرستانها دعوت به همکاري نموده و براي کسب اطلاعات بيشتر همانند زوجين متقاضي ميتوانند به آدرس: اروميه، خيابان حسني، جنب پمپ بنزين، ساختمان حکيم 2، طبقه 6 مراجعه کنند.