به گزارش عصرآذربايجان، سبحان فروزنده در جلسه کميته فرهنگي بانوان با موضوع برنامه هاي پيشنهادي در راستاي کاهش طلاق در اردبيل با بيان اينكه يک سري عوامل اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي به شکل ساختاري در موضوع طلاق تاثيرگذار هستند، اظهار داشت: انگيزه هاي روانشناختي و مهارتي نيز اثرگذار در موضوع طلاق بوده به طوري که برخي از خانواده ها چندان حساسيتي روي موضوع طلاق و عواقب آن ندارند.
مدير پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي دادگستري اردبيل دخالت اطرافيان عدم شناخت و آشنايي زوجين از هم، بدعهدي و خيانت، اعتياد، عدم مسئوليت پذيري در افراد جامعه، تجمل گرايي و عدم پايبندي به مسايل مذهبي و اخلاقي و.. را از مهمترين علل و عوامل دخيل در طلاق عنوان كرد.
فروزنده اعلام كرد: 20 درصد طلاق هاي رخ داده براثر خيانت زن و مرد اتفاق مي افتد كه در اين راستا بايد به دنبال راه چاره اي باشيم تا در جامعه تعلق خاطر و وفاي به عهد در بين زوجين افزايش يابد تا آمار خيانت هاي زن و مرد به حداقل برسد.
وي با تاكيد بر اينكه بايد روي سه راهکار اساسي به ويژه آموزش، مشاوره و مهارت آموزي زوجين برنامه ريزي دقيقي صورت گيرد، افزود: در بحث ارتقاي مهارت زوجين در باب مسايل مختلف به ويژه مديريت خشم و عصبانيت و همچنين توجه به استقلال فردي اقدامات خوبي با همکاري دستگاه ها و نهادهاي دخيل در موضوع آموزش و مشاوره آغاز شده است.
وي ارائه آموزش به زوجين قبل از ازدواج را از برنامه هاي دادگستري استان براي توسعه و گسترش برنامه هاي آموزشي و مشاوره اي پيش از ازدواج عنوان و اظهار كرد: قرار است شش ساعت آموزش به زوجين قبل از ازدواج ارائه شود که دو ساعت آن مربوط به آموزش زناشويي و مسايل جنسي و بهداشتي، دو ساعت روانشناختي و مهارتي و دو ساعت نيز مسايل فقهي و حقوقي براي زوجين آموزش داده مي شود.
مدير پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي دادگستري اردبيل در پايان ابراز داشت: اميد است با اجراي اين برنامه ها رشد 12.5 درصد طلاق در سال اول زندگي طي دو سال آينده به کمتر از 9 درصد رسيده و زمينه استحکام نظام خانواده فراهم شود.
مدیر پیشگیری از آسیب های اجتماعی دادگستری اردبیل گفت: ارائه آموزش به زوجین قبل از ازدواج در راستاي استحکام نظام خانواده صورت مي گيرد.