عصر آذربایجان

گزارش خبر

تعطيلي يک هفته‌اي در انتظار مدارسي که پروتکل‌هاي بهداشتي را رعايت نکنند

تعطيلي يک هفته‌اي در انتظار مدارسي که پروتکل‌هاي بهداشتي را رعايت نکنند

1399/07/06

گروه جامعه : معاون بهداشت وزير بهداشت گفت: اگر ميزان درصد رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي کرونا در يک مدرسه کمتر از 50 درصد باشد، آن مدرسه بايد تا زمان رفع مشکل به مدت يک هفته تعطيل شود.

گروه جامعه : معاون بهداشت وزير بهداشت گفت: اگر ميزان درصد رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي کرونا در يک مدرسه کمتر از 50 درصد باشد، آن مدرسه بايد تا زمان رفع مشکل به مدت يک هفته تعطيل شود.
عليرضا رئيسي معاون بهداشت وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي درباره رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در مدارس بيان کرد: البته در مدارسي که 50 درصد مشکل رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي دارند، معمولا آن مشکلات در عرض يک هفته رفع نمي‌شود.
زيرا اکثر اين مشکلات، مسائلي مانند مشکل در سيستم آب خوري و دست شويي‌ها و تهويه است. در نتيجه اين مدارس تا زمان رفع مشکل، تعطيل خواهند بود.وي ادامه داد: از طرفي مدارسي هستند که ميزان رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در آنها حدود 70 درصد است و 30 درصد مشکل دارند که به آنها اخطار داده شده و فرصت براي رفع مشکل هم داده مي‌شود.
اين مشکلات شامل مواردي مانند تجمع در ورود و خروج يا هنگام زنگ تفريح است.
همچنين مواردي مانند مشکل در سيستم آب خوري و نوبتي کردن استفاده از آن براي جلوگيري از تجمع هم در اين دسته از مدارس به چشم مي‌خورد.
معاون بهداشت وزير بهداشت گفت: در برخي شهرستان‌ها که روند بيماري کوويد 19 شديدتر است، اگر يک نفر در يک کلاس مبتلا به کرونا شود، آن کلاس حتما بايد براي دو هفته تعطيل شود.
زيرا بايد وضعيت بقيه دانش آموزان کنترل شده و بايد غيرحضوري در کلاس شرکت کنند.
 اگر علائمي نداشتند، از هفته سوم دوباره مي‌توانند حضوري سر کلاس حاضر شوند. همچنين اگر دو درصد بچه‌هاي يک مدرسه مبتلا به کرونا شوند، کل آن مدرسه براي دو هفته بايد تعطيل شود.
*شرکت کمتر از 10 درصد دانش‌آموزان در کلاس‌هاي حضوري
رئيسي اظهار کرد: اکنون کمتر از 10 درصد دانش آموزان به صورت حضوري در کلاس‌ها شرکت مي‌کنند. در تهران و شهرهاي بزرگ، مدارس خلوت شده است.
در ابتداي بازگشايي مدارس که حضور اختياري نشده بود، حدود ?? درصد از دانش آموزان در مدارس حاضر مي‌شدند و اکنون اين ميزان در تهران به کمتر از 10 درصد رسيده است.
وي ادامه داد: برخي خبرها در زمينه ابتلاي دانش آموزان به کرونا منتشر شد که صحت نداشت. از طرفي نبايد افراد جامعه را بر اساس شغل جدا کنيم. به طور مثال معلم‌ها در همين جامعه زندگي مي‌کنند و دسته بندي در کرونا بر اساس شغل صحيح نيست.
*نگراني براي دانشگاه‌ها بيشتر از مدارس است
رئيسي گفت: ميزان نگراني‌ها براي دانشگاه‌ها نسبت به مدارس بيشتر است و دليل اين نگراني، خوابگاه‌ها هستند.
زيرا تجمع چنداني در کلاس‌ها اتفاق نمي‌افتد، اما در مورد خوابگاه‌ها نگراني وجود دارد.
فضاي خيلي استانداردي در خوابگاه‌ها وجود ندارد و افراد از شهرهاي مختلف به خوابگاه مي‌روند و در نتيجه رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي بعيد است.
به همين علت، نگراني ما در خوابگاه‌هاي دانشجويي به نسبت مدارس بيشتر است.
*بازرسي بهداشت محيط از مدارس ادامه دارد
سيماسادات لاري سخنگوي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي نيز پيش از اين درباره نظارت بر رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در مدارس گفت: بازرسي نيروهاي بهداشت محيط از مدارس براي رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در حال انجام است و از 18 تا 25 شهريور ماه، 13 هزار و 459 بازرسي توسط تيم‌هاي بهداشتي از مدارس انجام شده که 378 اخطار بهداشتي نيز به مدارس داده شده است.
وي افزود: بر اساس آخرين بازرسي‌هاي انجام شده توسط تيم‌هاي بهداشتي، انجام صحيح گندزدايي کلاس‌ها و محيط مدرسه 75 درصد و تهيه و وجود مايع دستشويي در سرويس‌هاي بهداشتي 86 درصد رعايت شده است.
يکي از مشکلات موجود در مدارس، عدم وجود تهويه مناسب در کلاس‌ها و فضاهاي عمومي است که اين موضوع در مدارس کشور تا 74 درصد رعايت شده است.
فعاليت بوفه در همه مدارس ممنوع است که اين موضوع به طور صد درصد رعايت مي‌شود.
سخنگوي وزارت بهداشت اظهار کرد: در اين بازه زماني، بيشترين ميزان رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي در مدارس سراب با 95 درصد و کمترين ميزان در مدارس اردبيل با 50 درصد گزارش شده است.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از خبر آنلاين  لاري بيان کرد: بيشترين نگراني در دانش آموزان دوره ابتدايي وجود دارد، زيرا اين گروه سني آگاهي کافي از رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي ندارند و از طرفي دانش آموزان به تجمع در زنگ تفريح يا هنگام خروج از مدرسه تمايل دارند. همچنين مشکل تجمع والدين در مقابل در مدرسه به دليل زمان بندي کوتاه کلاس‌ها نيز وجود دارد.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها