بيتالله عبداللهي با اشاره به حاد شدن مشکلات صندوقهاي بازنشستگي اظهار کرد: مسئولان اين صندوقها بايد با برنامهريزي حسابشدهاي بهفکر ساماندهي امور و برونرفت از اين وضعيت باشند البته دولت نيز بايد در اين راه کمک کند تا تلاشهاي انجامشده ثمربخش باشد.
وي با بيان اينکه متأسفانه در سالهاي گذشته کساني به مسئوليت اداره امور اين صندوقها گمارده شدند که کار اقتصادي بلد نبودند، ادامه داد: پولها و سرمايههايي در اختيار اين صندوقها است اما در مواردي حيف و ميل شد چون سرمايهگذاريهاي درستي انجام نشد.
عضو کميسيون شوراها و امور داخلي کشور مجلس شوراي اسلامي با تذکر اينکه سن بازنشستگي نيز بايد اصلاح شود تأکيد کرد: وقتي افرادي با 15ــ10 سال بازنشسته ميشوند دولت از پس آن پرداخت مستمري آنها برنميآيد.
وي با ابراز اينکه در اداره صندوقهاي بازنشستگي بايد از تجربه کشورهاي دنيا استفاده شود افزود: بايد کار مطالعاتي انجام داد و از نمونههاي مناسب و موفق در ساير کشورهاي دنيا الگوگيري کرد و ديد آنها چهکار کردند که صندوق بازنشستگيشان فلج يا دچار مشکل نميشود، اگر براي اين کار قانونگذاري نياز است، مجلس کمک ميکند تا صندوقهاي بازنشستگي در الگوبرداري از تجربههاي موفق جهاني منعي نداشته باشند.
نماينده مردم اهر و هريس در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه صندوقهاي بازنشستگي نبايد محتاج دولت باشند، يادآور شد: دولتهاي مختلف نتوانستند تعهدات خود را به صندوقهاي بازنشستگي ادا کنند و بدهي آنها انباشته شده است. براي تغيير اين وضعيت ابتدا بايد از اين پس دولت حساب و کتاب خود را با صندوقهاي بازنشستگي روشن کند و نگذارد حجم اين بدهيها افزايش يابد.
عبداللهي اظهار کرد: صندوقها نيز بايد در وصول بدهيهاي خود ابتکار عمل نشان دهند اگر نميتوانند بدهيهايشان را وصول کنند اين مسئله نشان ميدهد که خودشان مشکل دارند، در واقع چون وابستگيشان به دولت زياد است نميتوانند پولشان را از دولت بگيرند.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صندوقهای بازنشستگی نباید محتاج دولت باشند، گفت: دولت حساب و کتاب خود را با صندوقهای بازنشستگی روشن کند و نگذارد حجم این بدهیها افزایش یابد.