راه اندازی تجارت الکترونیک در بازار خرید و فروش میوه ارومیه
راه اندازی تجارت الکترونیک در بازار خرید و فروش میوه ارومیه
1397/07/21
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل مزاحم شهری و فرآوردهای کشاورزی شهرداری ارومیه بر حمایت از توسعه صادرات محصولات کشاورزی تاکید کرد و گفت: بسته بندی درست حلقه مفقوده صادرات محصولات کشاورزی محسوب می شود.
به گزارش عصرآذربايجان، ولي مناف زاده به مقوله توسعه صادرات محصولات کشاورزي اشاره و اظهار کرد: ميدان ميوه و تره بار شهرداري اروميه از آن جايي که متولي فروش ميوه و تره بار است، در راستاي بسترسازي صادارات محصولات جهت حمايت از کشاورزان و رونق اقتصادي در شهر قدم برداشته و در اين باره نقش اساسي بر عهده دارد.
وي با اعلام اينکه سال گذشته با ورود در بحث توسعه صادارات سيب توانستيم صادرات آن را از 35 هزار تن به 300 هزار تن در سال ارتقاء دهيم، افزود: درحال حاضر و در فصل ميوه هاي فصلي بيش از دو هزار تن ميوه طي هر روز به محل ميدان ميوه و تره بار وارد مي شود و اوج ورود ميوه به ميدان طي ماه هاي شهريور و مهر ماه با برداشت محصولات سيب و انگور افزايش مي يابد که بر اين اساس ورود به مقوله صادارات حياتي است .
مناف زاده با اشاره به حمايت قاطع شهردار اروميه از مقوله صادرات محصولات کشاورزي، تصريح کرد: شناسايي بازارهاي هدف و بازاريابي محصولات کشاورزي، توسعه زير ساخت هاي صادارات چون حمل و نقل، اتخاذ تمهيدات ويژه در گمرک جهت تسريع در خروج کاميون هاي حمل بار به دليل فاسد نشدن ميوه ها، پيشنهاد خط هوايي براي صادرات و اتخاذ بسترهايي جهت سورتينگ و بسته بندي محصولات کشاورزي از جمله اقدامات در بحث صادرات محصولات کشاورزي است.
رئيس سازمان ساماندهي مشاغل مزاحم شهري و فرآوردهاي کشاورزي شهرداري اروميه يادآور شد: محصولات کشاورزي استان آذربايجان غربي از کيفيت خوبي برخودارند اما در مقوله بسته بندي محصولات جهت عرضه و رقابت در بازار رنج مي برد که در اين راستا از سرمايه گذارن دعوت مي شود در بحث توسعه صادارات محصولات کشاورزي و بحث سورتينگ ميوه ورود کنند و از اين رو مکاني براي اين امر در ميدان ميوه و تره باره تعبيه شده است.
مناف زاده با اشاره به توسعه زيرساخت هاي توسعه صادارات محصولات کشاورزي چون توسعه حمل و نقل، اضافه کرد: براين اساس در فاز اول خريد پنج دستگاه کاميون يخچال دار جهت حمل بار محصولات کشاورزي از بودجه سازمان تا پايان سال در نظر گرفته شده است.
وي به راه اندازي تجارت الکترونيک در بازار خريد و فروش ميوه اروميه در آينده اشاره کرد و يادآور شد: رشد سريع اينترنت موجب ترويج و پيشرفت بيشتر درتوان و پتانسيل تجارت الکترونيک شده و اينترنت و تجارت الکترونيکي زندگي مصرفي وکسب وکار سنتي را متحول کرده که ورود آن در حوزه کشاورزي نيز باعث توسعه اقتصادي و به ويژه توسعه صادرات مي شود.
وي ادامه داد: در تجارت الکترونيکي کشاورزي يک حوزه موثر اطلاع رساني کشاورزي است که براي توسعه، مشارکت و سرمايه گذاري در بخش کشاورزي از طريق سرويس اطلاع رساني، خدمات ارائه شده توسط اينترنت و تکنولوژي هاي مرتبط با آن است.
رئيس سازمان ساماندهي مشاغل مزاحم شهري و فرآوردهاي کشاورزي شهرداري اروميه خاطر نشان کرد: با راه اندازي سامانه تجارت الکترونيک در بازار خريد و فروش ميوه سعي است با راه اندازي دبيرخانه آن در شهر اروميه اين مهم در سطح کشور مطرح شود.
منبع :