باید به طور کامل مانع عبور دام از مرزهای غربی به خارج از کشور شد
باید به طور کامل مانع عبور دام از مرزهای غربی به خارج از کشور شد
1399/09/17
عصر آذربایجان- معاون قضایی دادستان کل کشور گفت:باید به مشکلات دامداران استان آذربایجانغربی نگاه ویژهای داشته و به ویژه در امر قاچاق دام به خارج از کشور از طریق مرزهای غربی باید توجه شود تا بتوان به صورت کامل مانع خروج دام از مرز شد.
عصر آذربايجان- معاون قضايي دادستان کل کشور گفت:بايد به مشکلات دامداران استان آذربايجانغربي نگاه ويژهاي داشته و به ويژه در امر قاچاق دام به خارج از کشور از طريق مرزهاي غربي بايد توجه شود تا بتوان به صورت کامل مانع خروج دام از مرز شد.
سعيد عمراني در جلسه کارگروه نظارت بر اجراي پروندههاي قاچاق کالا و ارز موضوع بند چ ماده 11 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که به صورت ويديو کنفرانس برگزار شد اظهار داشت: کار دستگاه قضايي امانتداري بوده و بايد در تصميمگيريها و حرکات مواظب هر گونه لغزش و انحراف باشيم.
وي در ادامه افزود: هم اکنون قوه قضائيه در راه تحول گام نهاده است و اين تحول خواهان کار جهادي است و به ويژه اينکه در امر قاچاق بايد کار جهادي و انقلابي صورت گيرد که بهترين حمايت از توليد داخلي و بهترين راه حمايت از اقتصاد کشور است.
عمراني در ادامه تاکيد کرد: امروز مسئول بايد شجاع، خطرپذير و عملگرا باشد و در واقع همت و شجاعت دو عنصر موفقيت يک مدير است که هر کسي مسئوليت را مي پذيرد بايد اين دو صفت را داشته باشد.
معاون قضايي دادستان کل کشور گفت: آذربايجانغربي از نظر راهبردي وضعيت بسيار خاص و ويژهاي را دارد و اين شرايط خاص و نوار مرزي طولاني اين استان با چندين کشور و نيز فراواني جرايم امنيتي و قاچاق در مرزهاي آذربايجانغربي مي طلبد که مسئولان آن در همه حوزهها فعاليتهاي مضاعف و با برنامهاي را انجام دهند.
عمراني تاکيد کرد: بايد به مشکلات دامداران استان نگاه ويژهاي داشته و به ويژه در امر قاچاق دام به خارج از کشور از طريق مرزهاي غربي بايد توجه شود تا بتوان به صورت کامل مانع خروج دام از مرز شد.
وي گفت: اجراي عدالت، اجراي صحيح قانون است و اجراي قانون نيز بيترديد مشکلات خود را دارد اما مدير موفق کسي است که بر مشکلات فائق آيد و قانون را اجرا کند.
دستگاههاي انتظامي و امنيتي عزم خود را براي خشکاندن ريشه قاچاق جزم کردهاند
در ادامه اين جلسه دادستان اروميه به عزم دستگاههاي ذيربط در مبارزه با قاچاق اشاره کرد و گفت: دستگاه قضايي استان در کنار دستگاههاي انتظامي و امنيتي و تعزيرات حکومتي عزم خود را جزم کرده است تا ريشه قاچاق در استان را بخشکاند و در اين راه از هيچ تلاش وکوششي دريغ نخواهد کرد.
مصطفي حبيبي ادامه داد: قاچاق کالا نه تنها جرم است بلکه اقتصاد کشور را فلج کرده و توليد داخل را به تعطيلي ميکشاند و آثار شوم و جبران ناپذيري در اجتماع به جا مي گذارد و در واقع مبارزه با پديده قاچاق کالا نوعي حمايت از توليد داخل ورونق آن است.
وي با اشاره به کارهاي انجام شده در دستگاه قضايي استان در مبارزه با امر قاچاق به ارائه آمار در اين خصوص پرداخت وگفت: با توجه به اينکه
وي با اشاره به اينکه استان آذربايجانغربي با سه کشور عراق، آذربايجان و ترکيه هم مرز بوده و پروندههاي مهمي در مورد قاچاق در اين استان مطرح است گفت: مهمترين کشفيات مربوط به قاچاق احشام بوده که در هشت ماهه سال 99 حدود 60 هزار راس احشام کشف و ضبط شده است.
دادستان اروميه افزود: همچنين سازمان اموال تمليکي و ستاد اجرايي امام خميني (ره) از محل فروش اين اموال حدود 91 ميليارد تومان درآمد حاصل کرده که به حساب دولت واريز شده است و پس از قاچاق احشام، قاچاق مشروبات الکلي و سلاح و مهمات از ديگر اقلام قاچاق کشف شده در استان است.
وي بيان کرد: در مدت هشت ماهه سال جاري بيش از 50 هزار بطري مشروبات الکلي، 2439 قبضه سلاح جنگي و شکاري کشف و 95 نفر هم از مجرمين در اين خصوص دستگير و بازداشت شدهاند که براي برخي از آنها محکوميتهايي از پنج تا 18 سال حبس صادر شده است.
حبيبي اظهار داشت: همچنين در 35 فقره پرونده تشکيل شده، محکومان به 37 ميليارد و 880 ميليون تومان جريمه محکوم شده که مبلغ 6 ميليارد تومان آن وصول شده است.
منبع :