عصرآذربايجان- رئيس کل دادگستري آذربايجانغربي گفت: قضات کيفريکار تجديدنظر استان بايد به برنامه اي که با توجه به سند تحول قضايي در استان تدوين شده است عنايت ويژه داشته و به امر مهم کاهش جمعيت کيفري زندانها نيز توجه کنند.
ناصرعتباتي در جلسه با قضات کيفري کار دادگاههاي تجديدنظر استان، حضور مستقيم مردم در تعيين سرنوشت خود را يک تکليف شرعي و انقلابي دانست و اظهار داشت: بيانات اخير مقام معظم رهبري چراغ راه همه مردم است.
عتباتي افزود: جامعه فرهيخته قضات نيز در امر تبيين و روشنگري مشارکت حداکثري مردم در انتخابات پيش رو بسيار مهم و اثرگذار هستند.
وي تصريح کرد: اين تغيير در مديريت کشور يک نوع پويايي و تنفس در مجموعه مديريتي کشور است که ميتواند اهميت بسزايي در اداره کشور و همچنين رونق معيشت و اقتصاد کشور به همراه داشته باشد بنابراين انتخاب درست در اين برهه حائز اهميت بوده و ميتواند مشکلات مردم را چاره سازد.
رئيس کل دادگستري آذربايجانغربي در ادامه، قلم و راي قضات را به ويژه در امور کيفري تامين کننده عدالت و امنيت جامعه خواند و گفت: چشم اميد مردم به قلم قضات است.
وي به قاطعيت و آراي کيفري نيز اشاره و گفت: هر چه آراء قضات قاطع و متقن باشند همانقدر موجب اقتدار دستگاه قضايي و احساس امنيت و رضايتمندي مردم قرار مي گيرد.
رئيس شوراي قضايي آذربايجانغربي از قضات کيفريکار تجديدنظر استان خواست تا به برنامه اي که با توجه به سند تحول قضايي در استان تدوين شده است عنايت ويژه داشته و به امر مهم کاهش جمعيت کيفري زندانها هم توجه کنند و از سوي ديگر در آراء و تصميمات خود نهايت بهره را از ارفاقات و تاسيسات قانوني بگيرند تا کمترين زنداني را در زندان هاي استان داشته باشيم.
اهميت مجلس خبرگان در حفظ تماميت ارکان قانون اساسي
در ادامه، نماينده آذربايجانغربي در مجلس خبرگان رهبري در ديدار با رئيس کل دادگستري آذربايجانغربي با اشاره به اقدامات بي نظير دستگاه قضايي در مبارزه با مفسدان و خشکاندن ريشه فساد اظهار داشت: مبارزه با فساد به ويژه فساد اقتصادي، انتظار و مطالبه همه مردم است، چرا که فساد مانع بزرگي در راه تحقق جهش توليد است که بايد رفع شود و در اين مورد در دو سه سال اخير اقدامات جهادي بي نظيري صورت گرفته است.
عسگر ديرباز در پايان از اهميت و لزوم حمايت تمامي سازمانها و نهادهاي انقلابي در حمايت از دستگاه قضايي در امر احقاق حق مردم و مبارزه با فساد تاکيد کرد و اين امر را اوجب واجبات خواند.