به نقل از پايگاه اطلاعرساني پليس فتا، سرهنگ علي قهرمان اظهار داشت: طي مراجعه فردي به پليس فتا و اعلام اينکه ارزهاي ديجيتالي وي به ارزش تقريبي دو و نيم ميليارد ريال از کيف پول ديجيتال او به سرقت رفته است، رسيدگي به موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت .
وي ادامه داد: پس از اخذ اظهارات شاکي مشخص شد که وي قبل از ورود به اين حوزه با فردي آشنا شده و در مورد نحوه خريد و فروش ارز ديجيتال و ايجاد کيف پول از وي راهنمايي گرفته است که اين اولين سرنخ براي افسران پليس فتا بود.
قهرمانطالع اظهار کرد: کاراگاهان سايبري با انجام اقدامات فني و پليسي کشف کردند که همان شخص اقدام به سرقت ارز از کيف پول ديجيتال شاکي کرده و در ادامه ضمن هماهنگي با مقامات قضايي مضنون پرونده را به همراه تجهيزات رايانهاي در يک عمليات پليسي دستگير و او را به پليس فتا انتقال دادند.
رئيس پليس فتا استان اردبيل بيان کرد: هموطنان نبايد در خصوص ايجاد کيف پول ديجيتال و خريد و فروش ارز به افراد غريبه اعتماد کرده و اطلاعات حساس خود از جمله رمزهاي ورود و عبارات بازيابي را در اختيار آنها قرار دهند.
اين مقام انتظامي گفت: کاربران فضاي مجازي در صورت داشتن هرگونه ابهام، سوال و يا گزارش در خصوص کلاهبرداري ارز ديجيتال ميتوانند
اخبار خود را از طريق سايت پليس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir قسمت مرکز فوريتهاي سايبري گزارش نمايند. ش