عصر آذربایجان

گزارش خبر

چرا ‌صدام اصرار به آغاز جنگ داشت

چرا ‌صدام اصرار به آغاز جنگ داشت

1400/07/04

گروه تاريخي: فرمانده دفاع مقدس و همرزم شهيدان باکري گفت: در عمليات بيت‌المقدس حميد باکري به‌عنوان فرمانده گردان در تيپ نجف اشرف حضور داشت و زماني که اسلحه‌ها را پخش کردند به ما اسلحه نرسيد اما شهيد باکري با دستان خالي گردان را مديريت مي‌کرد.

گروه تاريخي:  فرمانده دفاع مقدس و همرزم شهيدان باکري گفت: در عمليات بيت‌المقدس حميد باکري به‌عنوان فرمانده گردان در تيپ نجف اشرف حضور داشت و زماني که اسلحه‌ها را پخش کردند به ما اسلحه نرسيد اما شهيد باکري با دستان خالي گردان را مديريت مي‌کرد. صمد عباسي ، اظهار داشت: من در سال 1339 در اروميه متولد شده‌ام و با توجه به اينکه از سال 58 و 59 ضدانقلاب در منطقه حضور داشت، از همان موقع فعاليت خود را آغاز کردم.
وي با اشاره به اينکه از 20سالگي به جبهه اعزام شد گفت: اين در حالي است که مادرم مانند همه مادران نگراني و دلشوره داشت و راضي کردن وي براي اعزام به جبهه سخت و دشوار بود و با توجه به اينکه والدينم مؤمن و انقلابي بودند زماني که هدفم را از حضور در جبهه، براي خدمت به اسلام و انقلاب بيان مي‌کردم و همچنين زماني که اسم امام(ره) و رهبري را مي‌آوردم، خانواده تسليم مي‌شدند و ديگر مخالفتي نمي‌کردند.اين فرمانده دفاع مقدس و همرزم شهيدان باکري با ابراز اينکه از ابتدا تا پايان جنگ در جبهه حضور داشت افزود: محل خدمت من در جبهه جنوب و استان‌هاي کردستان و آذربايجان‌غربي بود.وي راجع به عمليات‌هايي که در آن حضور داشت بيان کرد: در عمليات بيت‌المقدس که نخستين عمليات در رابطه با جنوب بود در اطلاعات عمليات خدمت کرده سپس بيسيم‌چي شهيد حميد باکري شدم و همچنين در عمليات‌هاي والفجر2، عمليات بدر والفجر9، عمليات قادر، والفجر8 و نيز کربلاي5 حضور يافتم.
نيت رزمندگان از حضور در جبهه رضايت خداوندي بود
عباسي گفت: انگيزه من براي حضور در جبهه دفاع از اسلام، دين، انقلاب و دفاع از مملکت و بيشتر از همه آنها رضايت خداوندي است و نيز رمز پيروزي رزمندگان اسلام نيز اطاعت از امام(ره) بود و تنها نيت رزمندگان اسلام، ايثار و شهادت و رضايت خداوندي بود.
وي در ادامه با تأکيد بر اينکه هدف صدام پس از پيروزي انقلاب اسلامي شيطنت در کردستان و خوزستان بود اظهار داشت: زماني که صدام خواست جنگ را آغاز کند مقامات وي را از اين کار به‌خاطر همسايگي دو کشور نهي مي‌کردند  اما صدام اظهار داشته بود که "ما بايد به‌قدري به ايرانيان فشار آوريم که آنها زبان فارسي خود را فراموش کنند و در مدت 10 روز نيز تهران را فتح کنيم".
اين فرمانده دفاع مقدس گفت: بنابراين نظر آنها اين بود که جنگي آغاز شود چون به‌عينه مشاهده مي‌کردند که انقلاب اسلامي تازه آغاز شده است و دولت ضعيف است و ارتشي هم وجود ندارد پس بهترين فرصت حمله به وجود آمده بود چون جمهوري اسلامي ايران در نقطه ضعف قرار داشت، پس صدام قطعنامه را پاره و جنگ را آغاز کرد اما در نهايت کشورمان با رهبري امام خميني(ره) جنگ را پيش برد. وي با ذکر خاطراتي از دوران دفاع مقدس و رشادت‌ها و خستگي‌هاي رزمندگان بيان کرد: در عمليات بيت المقدس، حميد باکري به‌عنوان فرمانده گردان در تيپ نجف اشرف حضور داشت و زماني که اسلحه‌ها را پخش کردند به من و شهيد باکري کلاشينکف نرسيد اما حميد‌آقا گفت "اشکالي ندارد، بي‌سيم را بردار و برويم."
عباسي افزود: شهيد باکري نيز جز يک چفيه سياه که هميشه همراهش بود و يک دوربين دوچشمي و بي‌سيم چيزي به‌همراه نداشت و گردان را به آن صورت هدايت مي‌کرد.
وي در ادامه با اشاره به گرماي هواي جنوب کشور در طول روز و وجود حشراتي چون پشه اظهار داشت: شهيد باکري به ما اجازه داده بود که در مرحله دوم عمليات بيت‌المقدس وارد عمل شويم و استراحت کنيم.اين فرمانده دفاع مقدس گفت: در اين راستا يکي از رزمندگان به‌نام »مسلم کاشي« که از لحاظ جثه درشت بود، زماني که طبق اجازه شهيد باکري در گردان استراحت مي‌کرد به‌قدري خسته بود که زماني که چراغ قوه را به صورتش انداختم که بيدار شود، گله‌اي از پشه از روي صورتش پريدند و باز هم بيدار نشد.
روايت خستگي‌هاي رزمندگان پس از انجام عمليات‌ها
وي اضافه کرد: از سوي ديگر در عمليات کربلاي2 در محور بانه، با توجه به اينکه در قسمت مهندسي فعاليت مي‌کرديم، کنار راه جايي پيدا کرده و چادر زده بوديم و ما هم از فرط خستگي به خواب عميقي رفته بوديم تا جايي که شب‌هنگام از فرماندهي، من و رحيم بنايي را که او فرمانده گردان و من جانشينش بودم خواسته بودند اما از شدت خستگي، هرچه ما را صدا زده بودند بيدار نشده بوديم.عباسي ابراز کرد: قضيه اين‌چنين بود که ما در انتهاي چادر به خواب رفته بوديم و رزمندگان به‌قدري کنار هم کيپ تا کيپ خوابيده بودند که جا براي پاگذاشتن هم نبود و براي بيدار کردن ما، پاي روي دستان و شکم ساير نيروها گذاشته بودند تا به ما برسند اما حتي آنان نيز از فرط خستگي بيدار نشده بودند.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از تسنيم، وي در ادامه درباره نقش امام و رهبري در هشت سال دفاع مقدس گفت: بي‌ترديد نقش حضرت امام خميني(ره) بسيار مهم است چون در آن زمان روحيه مي‌داد و مي‌فرمود که »‌تنور جنگ را بايد گرم نگه داريد« و اين، يک فرمان و دستور و ابلاغ از سوي ايشان بود و در مسئله آزادسازي خرمشهر نيز که با آن عظمت آزاد شد، براي مغرور نشدن رزمندگان فرمود که خرمشهر را خدا آزاد کرد.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها