عصر آذربایجان

گزارش خبر

بازسازي ورزشگاه تاريخي تختي تبريز 50 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد

بازسازي ورزشگاه تاريخي تختي تبريز 50 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد

1399/06/16

گروه ورزشي: مديرکل ورزش و جوانان آذربايجان‌شرقي با اشاره به خاطرات نوستالژيک جامعه ورزشي ايران از ورزشگاه تختي (باغشمال) تبريز گفت: تخريب و بازسازي اين مجموعه ورزشي قديمي بر اساس قيمت‌هاي 2 سال قبل 50 ميليارد تومان هزينه دارد.

گروه ورزشي: مديرکل ورزش و جوانان آذربايجان‌شرقي با اشاره به خاطرات نوستالژيک جامعه ورزشي ايران از ورزشگاه تختي (باغشمال) تبريز گفت: تخريب و بازسازي اين مجموعه ورزشي قديمي بر اساس قيمت‌هاي 2 سال قبل 50 ميليارد تومان هزينه دارد. 
ايوب بهتاج با بيان اينکه در کتب دانشگاهي رشته تربيت بدني از ورزشگاه تختي (باغشمال) تبريز در کنار شهيد شيرودي (امجديه) به عنوان يکي از دو سه ورزشگاه نخست کشور ياد مي شود، بر لزوم تلاش و هم افزايي براي بازسازي و صيانت از اين سند ورزش آذربايجان و ايران تاکيد کرد. وي افزود: واقعيت اين است که سکوهاي ورزشگاه تختي تبريز در برخي نقاط هم اکنون با خطر ريزش مواجه هستند و هر لحظه احتمال خرابي آنها وجود دارد؛ بر همين اساس نيز مجوز تخريب ورزشگاه به اداره کل ورزش و جوانان استان داده شده است.بهتاج در خصوص استانداردسازي پيست دو و ميداني ورزشگاه تختي نيز  اظهار داشت: اين پيست 20 متر از نظر طول از پيست هاي استاندارد کوتاه است، ضمن اينکه در زمان حاضر تنها چهار خط دارد که بايد 6 خطه شود.وي همچنين با انتقاد از  عدم اقبال باشگاه هاي ورزشي تبريز براي در اختيار گرفتن زمين چمن ورزشگاه تختي ادامه داد: با اينکه اداره کل ورزش و جوانان شهرستان تبريز هم اکنون از بابت نگهداري چمن اين مجموعه 180 ميليون تومان بدهکار است، اما هيچ استفاده اي از آن نمي شود.وي با اشاره به مشکلات ناشي از کمبود اعتبار در حوزه فعاليت_هاي عمراني گفت:  مشکلات مالي سبب شد 2 سالن ورزشي سه هزار نفري در تبريز با پيشرفت فيزيکي بالاي 80 درصد در سال گذشته به بهره برداري نرسند. 
کسب 2 سهميه مسابقات المپيک توسط ورزشکاران استان قطعي شده است
 مديرکل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي با بيان اينکه تاکنون ميرهاشم حسيني و ميلاد وزيري در رشته هاي تکواندو و تيراندازي با کمان، سهميه حضور در  مسابقات المپيک 2020 را کسب کرده اند، گفت: اميدواريم در ادامه با بهبود شرايط مسابقات و اعلام رسمي از سوي فدراسيون هايي نظير شمشيربازي، کشتي و دو و ميداني، تعداد سهم ورزشکاران استان از مسابقات المپيک بيشتر شود. وي با اشاره به فعاليت فراگير اداره کل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي در حوزه هاي ورزش و جوانان يادآوري کرد: استان ما سال گذشته در حوزه جوانان رتبه نخست کشور را کسب کرد.  وي افزود: وزارت ورزش و جوانان براي ما تکليف گرده بود تا تعداد سمن هاي فعال در سطح استان را به 32 سازمان افزايش دهيم که خوشبختانه با تلاش و برنامه ريزي همکاران معاونت فرهنگي و امور جوانان موفق شديم حدود 2 براير اين تعداد را تشکيل دهيم تا تعداد کل سمن هاي فعال آذربايجان شرقي در حوزه جوانان را به بالاي 200 سازمان مردم نهاد افزايش دهيم. بهتاج اظهار کرد: انتظار داريم سازمان هاي مردم نهاد در تمامي زمينه ها دوشادوش مردم حرکت کرده و کمک حال مردم باشند؛ به تازگي با کمک سمن ها در حرکتي انساني، مومنانه و جمع آوري ديه براي آزادي زندانيان غيرعمد، توانستيم 9 نفر زنداني غير عمد، جوان و ورزشکار را آزاد کنيم.وي همچنين از اهداي هفت هزار و  800 بسته معيشتي توسط اداره کل ورزش و جوانان و ورزشکاران آذربايجان شرقي در دوم مرحله رزمايش «کمک مومنانه» بين نيازمندان خبر داد.
مديرکل ورزش و جوانان آذربايجان شرقي با بيان اينکه تاثيرات ويروس کرونا بر ورزش استان را مي توان از جنبه هاي مختلفي بررسي کرد  اظهار داشت: اين تاثيرات را مي توان از جنبه کمي و پيشرفت پروژه هاي عمراني و همچنين اقتصاد ورزش بررسي کرد؛ مي توان از متضرر شدن باشگاه هاي ورزشي و مربيان اين باشگاه ها سخن گفت؛ البته در اين ميان دولت با ارائه تسهيلات مالي به باشگاه داران بيمه شده و حتي بيمه نشده تا حدودي ضرر اين عزيزان را جبران کرد و تعدادي از باشگاه داران نيز به دليل متضرر شدن زياد نتوانستند در شغل خود بمانند و لذا به بسته شدن باشگاه هاي خود تن دادند.
وي درباره تاثيرات کرونا در ورزش قهرماني نيز توضيح داد: با شيوع ويروس کرونا و تصميم ستاد ملي مقابله با کرونا، ابتدا تمامي فعاليت هاي ورزشي ممنوع شد و بعداً تعدادي از رشته هاي ورزشي که حالت تقابلي ندارند، با رعايت پروتکل هاي بهداشتي مجوز فعاليت گرفتند.وي از مهمترين تاثيرات منفي کرونا در حوزه ورزش آذربايجان شرقي به عدم برگزاري مسابقات اسب سواري قره قيه، تور بين المللي دوچرخه سواري ايران-آذربايجان، عدم برگزاري جشنواره هاي محلي و حتي برنامه هاي ورزش همگاني اشاره کرد.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها