حجتالاسلام والمسلمين حاجي صادقي در همايش نخبگان بسيجي که با رعايت پروتکلهاي بهداشتي در تالار اجتماعات مصلي تبريز برگزار شد، فتنههاي دهه 90 را برشمرد و با اشاره به آيات سوره حجرات، اظهار داشت: مومن بودن دو ويژگي مهم اهل استقامت فکري و عملي بودن را دارند.
وي با بيان اينکه مقام معظم رهبري در سال 93 گفتن دشمن ما جبهه اي در برابر ايران تشکيل داده است، افزود: همه همت دشمنان اين است که انقلاب را مهار، محدود، منهدم يا منع نفوذ بيشتر در جهان است.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، با بيان اينکه چرا دشمنان در برابر ايران جبهه تشکيل دادند؟ ابراز داشت: 2000 صفحه سند داريم که خودشان اعلام کردند موجوديت خود را با انقلاب اسلامي در خطر مي بينند، انقلاب اسلامي شاخص هاي ابرقدرتي را از ما گرفته، انقلاب اسلامي در پيشروي است و به ايران اکتفا نکرده و اينکه ايران علاوه بر ملتها، دولت ها را هم تصاحب کرده است و در حال نهادينه کردن گفتمان "ما ميتوانيم" و "مقاومت" است.
وي با تاکيد بر اينکه تشکيل جبهه به خاطر اين است که يک کشور نميتواند در برابر ايران بايستد و همه بايد بايستند، گفت: امثال آمريکا و عربستان و کشورهاي ديگر توان ايستادن در برابر انقلاب اسلامي را ندارند.
حاجي صادقي استراتژي دشمنان براي مقابله با انقلاب اسلامي را برشمرد و افزود: دشمنان با تحريم جنگهاي مختلف ترکيبي و شکست در اين جنگها به اين نتيجه رسيدهاند که تنها يک راه مانده و آن، تعامل با انقلاب اسلامي است و من از اين موضوع به عنوان "فتنه تعامل" ياد ميکنم.
وي خاطر نشان کرد: دشمن به اين نتيجه رسيده که انقلاب اسلامي را فقط با رفاقت و ارتباط با او ميتوان نابود، متوقف يا مهار کرد و به نتيجه آن اميدوارند چراکه در تاريخ صدر اسلام هم يهود و مشرکين هرچه عمليات عليه اسلام داشتند، شکست خورد ولي دشمن توانست اسلام را به پوسته بيمحتوا تبديل کند و مسلمانان را امامکش کند، در نهايت به اين جمع بندي رسيدند که اسلام را بايد با دست مسلمانان و با تعامل سر بريد.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، دومين دليل اميدواري دشمن به فتنه تعامل را يادآور شد و گفت: در دوران معاصر، در تاريخ انقلاب هرجا تعامل شد، دشمن پيشروي کرد، چراکه به عنوان مثال با تعامل توانستند حاصل عمر امام، قائم مقام امام را مقابل امام بگذارند. با تعامل، صحابه امام را در مقابل امام گذاشتند و با شعار خط امام، قاتل فکر امام شدند.
وي نتايج پروژههاي علمي و مطالعاتي آمريکاييها در مورد انقلاب اسلامي را يادآور شد و خاطر نشان کرد: 160 موسسه دولتي و غيردولتي امريکا ماموريت يافتند تا پديده انقلاب اسلامي را مطالعه کنند که چگونه مي توان در برابر آن ايستاد؟ حاصل آن اين بود که انقلاب اسلامي به قدرتي تبديل شده که هيچ عمليات سختي نميتواند نابودش کند و بايد از راه تعامل نابودش کرد.
حاجي صادقي، يکي از روش هاي بصيرت را خواندن نقشه دشمن دانست و افزود: بر اساس اين مطالعات، دولت فعلي ايران بهترين زمينه ساز تعامل است چراکه از درون اين دولت دست به سمت ما دراز ميشود و اين دولت بهترين زمان براي دست دادن با اين انقلاب است، چون شعار تعامل را خود دولت ايران مي دهد.
وي با بيان اينکه بر اساس اين استراتژي، دشمنان اقداماتي آغاز شده است، تصريح کرد: دشمن معتقد است که تقابل اعتقادي با ايران نداريم، بلکه تقابل استراتژيک داريم و دعوا بر سر دين نيست، دعوا سر انرژي هسته اي و حقوق بشر نيست در اسناد موجود ذکر شده که در شوروي هم تقابل استراتژيک را به تقابل راهبردها تبديل کرديم وگرنه موفق نمي شديم. ضمن اينکه بايد به سمت تغيير ذائقه فرهنگي مردم برويم. مطالبات و خواسته هاي مردم و الگوها و ارزشها، شعارها و گفتمان مردم از جنس گفتمان انقلاب نباشد و از جنس دنيا طلبي باشد.
نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به اينکه بر رو تغيير محاسبات و تحليل نخبگان و مسئولين تلاش ميکنند، گفت: ميگويند بايد کاري کنيم که اين ذهنيت تقويت شود که گفتمان مقاومت جواب نمي دهد و نيازمند گفتمان مذاکره هستيم. بايد مديران تکرار کنند که راه چاره اي براي کشور جز تعامل با غرب نيست.
وي با بيان اينکه بر اساس گفتمان ايجاد شده دشمن، تنها راه رسيدن به منافع ملي، گفتوگو با دشمن معرفي شده است، ابراز داشت: ميخواهند اين ادبيات را پايه گذاري کنند که راه کنترل استکبار و آمريکا، تعامل است، نه تقابل! که در اين راستا مقام معظم رهبري را يکي از مهمترين موانع براي نفوذ ميدانند. معتقدند بايد آب را از سرچشمه بست و بايد رهبري را تغيير دهيم. رهبر بعدي از جنس رهبر اول و دوم نباشد يا براي اين رهبري کاري کنيم که مصلحت را در تعامل ببيند و ناچار به مذاکره شود.
حاجيصادقي، تقدس زدايي و فرماندهي زدايي از ولايت را جزو راهبرداهاي اين جبهه دانست و گفت: مهار اقتدار ملي پيگيري ميشود تا کشور ضعيف شود و پاي مذاکره برود.
وي افزود: اقتدارزدايي علمي، قدرت سياسي و تاثيرگذاري در برابر انقلاب، توانمندي اقتصادي، اقتدار نظامي و تجهيزات، اقتدار فرهنگي و اعتقادي و انقلابي زدايي از شعارها، شخصيتها و واژهها که اهل بيت را هم اهل مذاکره دانسته و مخالف آن را تندرو معرفي ميکنند، از جمله راهبردهاي دشمن است.
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، دو قطبي سازي در کشور را از روشهاي سوق دادن به سمت تعامل و مذاکره دانست و افزود: برخي دوقطبيها را از صدر اسلام داشتيم، "علم يا ايمان"، که نظر اسلام علم با ايمان است، "تعقل يا تعبد؟" که نظر اسلام تعبد مبتني بر تعقل است، دو قطبي "استقلال يا پيشرفت" که نظر قطعي ما پيشرفت به همراه استقلال است چراکه هر جا وابسته بوديم، به "پيشرفت و توسعه" نرسيديم. اکنون هم دو قطبي "تقابل يا تعامل" را مطرح ميکنند که تعامل غيراستثمارگري مورد تاکيد قرآن است.