مصطفي طاهري ضمن تشکر و قدرداني از حضور گسترده مردم در انتخابات اظهار داشت: عليرغم اينکه دولت فعلي کمبودهاي اساسي را در کشور ايجاد کرده بود و مردم از وضعيت موجود گلهمند هستند و اعتماد سياسي خود را از دست دادهاند اما خوشبختانه با اميد به آيندهاي روشن در انتخابات حضور يافتند.
وي افزود: حضور پرشور مردم پاي صندوقهاي راي نشان داد که بين عزت ملي و آرا کشور رابطه وجود دارد و خود مردم متوجه آن هستند و با شور و اشتياق در اين امر خطير شرکت کردند و نشان دادند که قهر با صندوقهاي راي هرگز انجام نميگيرد.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس با بيان اينکه افرادي از داخل و خارج کشور سعي داشتند تا مردم را از انتخابات منصرف کنند، گفت: اما مردم به دعوت حضرت آيتالله خامنهاي لبيک گفتند و گوش به فرمان ايشان براي انجام وظيفه ملي در انتخابات حاضر شدند.
وي با بيان اينکه به لطف خداوند از سال گذشته مجلس انقلابي شکل گرفت و در همين مدت يک سال اقدامات بسيار خوبي صورت گرفت گفت: طرحها و بسترهايي ايجاد شده که با کمک دولت جهادي و حزباللهي اموري که نياز به تقويت دارد توسعه خواهد يافت و به نتيجه موثر خواهد رسيد.
طاهري در بخشي ديگر با اشاره به اينکه استان زنجان به لحاظ بهرهمندي از آب عقبماندگيهاي جدي دارد، تصريح کرد: اگر کليه سدهاي موجود که نيمه تکميل هستند به بهرهبرداري برسند ميتوانند تا حدودي نياز آبي استان را تأمين کنند اما با اين وجود باز هم کمبود وجود خواهد داشت.
وي با بيان اينکه شهرستان طارم هماکنون به لحاظ آب شرب و صنعت حدود 5 ميليون متر مکعب کمبود دارد، خاطرنشان کرد: با وجود 32 هزار هکتار اراضي آبي در اين شهرستان کشاورزي نيز با چالش دسترسي با آب مواجه شده است چرا که به ميزان 30 ميليون متر مکعب با کمبود آب مواجه است و امسال شرايط بحرانيتر است چون ميانگين بارندگي نسبت به بلند مدت بيش از 30 درصد و نسبت به سال قبل بيش از 50 درصد کاهش يافته است.
نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اقداماتي که در راستاي آزادسازي آب از سد آيدوغموش براي آبياري شاليزارها و باغات زيتون طارم انجام گرفته، گفت: هر ساله 15 مرداد قزلاوزن خشک ميشد و 25 ميليونمتر مکعب آب از سد مذکور به استان تامين ميشد اما امسال با شرايط کمبارشي از دو ماه قبلتر اين آب خريداري شده است.
وي با بيان اينکه آب سد آيدوغموش نميتواند منبع پايداري براي تأمين آب در طارم باشد، خاطرنشان کرد: در پاييندست اين دست صنايعي در حال شکلگيري است که اگر به بهرهبرداري برسد ديگر امکان خريد آب از آن براي استان ميسر نخواهد بود، بنابراين بايد به فکر اساسي براي آب بود.
طاهري با بيان اينکه استاندار پيشين زنجان در جلسات تخصيص آب استانها که در سالهاي گذشته انجام گرفته حضور نيافته است و آب تخصيصي براي استان زنجان کم شده و شرايط کمآبي شهرستان طارم نيز بيشتر به دليل همين کمکاري وي است، گفت: نخست اينکه استاندار پيشين زنجان بايد پاسخگو باشد. از سوي ديگر بيشترين سطح رودخانه قزلاوزن در زنجان قرار دارد و بايد حجم بالاي آب در اين استان استفاده شود اما متأسفانه به دليل تخصيص کم آب، بارشهاي رخ داده در زنجان با ورود به اين رودخانه از استان خارج شده و گيلان از آن استفاده لازم را ميبرد.
وي با بيان اينکه در طارم 16 رودخانه فصلي با آب پر کيفيت وجود دارد که ميتواند 30 ميليون متر مکعب آب را براي شهرستان تأمين کند، عنوان کرد: اين سدهاي معيشتي ميتوانند مشکلات اين شهرستان را حل نمايند اما به دليل کمکاريهاي انجام شده اقدام خاصي در اين ارتباط نيز انجام نگرفته است.