وي افزود: ساعت کاري و نوع فعاليت واحدهاي صنفي از جمله رستورانها، اغذيه فروشيها، واحدهاي پخت نان روغني و نان سنگک و ديگر صنوف از جمله مباحث مطرح شده در اين جلسه بود که با حضور مسئولان مربوطه و پس از اعلام نظر تخصصي و عمومي در اين موضوعات به تصويب اعضا رسيد و در نهايت مصوبه اين جلسه جهت اجرا به دستگاههاي مربوطه، که همگي به عنوان عضو اصلي يا ميهمان در جلسه حضور داشتند، ابلاغ شد.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منکر آذربايجانغربي، عنوان کرد: موضوع کاهش ساعت کاري واحدهاي صنفي پخت نان روغني و نان سنگک در ماه مبارک رمضان و فعاليت اين واحدها در شيفت عصر، نه تنها موضوع جديدي نيست بلکه اين امر در ساير شهرها و استانها نيز از سوي اتاق اصناف آن استان و شهر و ساير دستگاههاي متولي رسيدگي به وضعيت فعاليت صنوف ابلاغ شده و لازم به اجراست.
وي ادامه داد: فعاليت واحدهاي نانوايي در رسته پخت نان لواش بدون محدوديت و همانند گذشته در حال انجام است و واحدهاي پخت نان روغني و نان سنگک، با توجه به نظرات تخصصي مسئولان صمت، اتاق اصناف و اعضاي حاضر در جلسه مبني بر اينکه فعاليت اين واحدها مصداق روزهخواري بوده و اينکه اين نوع نان پس از چند ساعت کيفيت خود را دست ميدهد، بنابراين اين واحدهاي صنفي مجاز به پخت نان در شيفت عصر از ساعت 15 عصر به بعد هستند.
دلريش خاطرنشان کرد: بر اساس رسم هر ساله، مجوزهايي از سوي دستگاههاي متولي به واحدهاي صنفي اغذيه فروشي در اطراف بيمارستانها و مراکز درماني، ترمينالها، فرودگاهها و ديگر مراکز داراي احتمال حضور مسافران يا افراد داراي عذر شرعي ارائه شده و اين مراکز با رعايت قوانين مربوطه ميتوانند نسبت به فعاليت اقدام کنند، اما در خصوص فعاليت واحدهاي پخت نان روغني و نان سنگک در ايام رمضان هيچ مجوزي صادر نميشود و اين واحدها تنها در ساعت مقرر مجاز به فعاليت خواهند بود.