امير جعفري رييس اداره صنعت، معدن و تجارت خوي در اين خصوص اظهار کرد : دولت در بخش نان و يارانه آرد هرينه هاي بسيار بالايي را متقبل مي شد، بطوريکه فقط در شهرستان خوي در سال گذشته 230 ميليارد تومان يارانه آرد توسط دولت پرداخت شده است.
وي افزود: متاسفانه يارانه اي که قرار است هزينه ها را مديريت کند در کنار خسران و دور ريز ثروت ملي، قاچاق، مصرف غيرانساني و بعنوان خوراک دام، هدف اصلي را تحت الشعاع قرار داده است.
جعفري با بيان اينکه اين نوع پرداخت يارانه مشکلاتي را براي اقتصاد بوجود آورده است، تصريح کرد : در بخش توليد نان و روي آوري مردم به مصرف نان هاي روغني، مستقيما سلامت مردم تهديد مي شود. رويهاي که اصلاح آن حياتي است. در اين خصوص با همکاري مسئولين بهداشت و اداره صمت خوي اقدامات اساسي انجام شده اما کافي نيست. چون نتوانسته ايم ذائقه مصرف مردم از مصرف نان هاي روغني را به سمت ديگر سوق دهيم.
اين پژوهشگر عرصه اقتصادي و بازار ادامه داد: دولت هم يارانه آرد را بصورت سرسام آور متقبل مي شد و هم سلامت بهداشتي و جسمي مردم و سلامت اقتصادي بازار در سايه نان هاي غيرسالم و رويه هاي غلط اقتصادي در خطر مي افتاد.
وي افزود: دولت براي بهبود اين مشکلات بايد جراحي واقعي ميکرد، يارانه اگر تورم را مديريت نکند بجاي نقش پيشگيري، اقتصاد را مريض ميکند و مردم با دريافت يارانه بعنوان مُسکن، اقتصاد مريض را به دوش مي کشند و تحمل مي کنند. آنچه که امروز شاهديم دولت با اجراي اين طرح جهادي و ارزشمند بجاي مُسکن، مترصد درمان و کاهش تورم و شکوفايي و رونق اقتصادي و به تبع آن افزايش رفاه و آرامش و امنيت سفره هاي مردم است.
مينا عزت دوست از کارشناسان دانشکده علوم پزشکي خوي اظهار کرد : سرو سامان دادن به وضعيت نابسامان توليد تافتون هاي روغني که مستقيما سلامت مردم را نشانه رفته اند از وظايف مسئولين بهداشتي و اقتصادي کشور است.
وي اقدام دولت در قطع يارانه کالاهايي که با ارز دولتي خريداري و بصورت قاچاق به مردم و بيرون از مرزها صادر مي شدند را اقدامي حياتي عنوان کرد و گفت: بايد جريان اژدها و مافياي رانت از جايي قطع مي شد که خوشبختانه دولت فعلي به انجام اين مبادرت نموده است.