9نفر استاد دانشگاه محققاردبیلی در ردیف دانشمندان برتر جهان قرار دارند
9نفر استاد دانشگاه محققاردبیلی در ردیف دانشمندان برتر جهان قرار دارند
1402/09/29
عصر آذربایجان-رئیس دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های اردبیل گفت: 9نفر از اساتید دانشگاه محقق اردبیلی برتر و سرآمد کشور و دنیا هستند و در ردیف یک یا دو درصد دانشمندان برتر جهان محسوب می شوند.
حجت الاسلام عبدالله حسني امروز در مراسم گراميداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه محقق اردبيلي اظهار کرد: موضوع خانواده در کنار هجمه سنگين رسانههاي بيگانه در کشور و استان اردبيل مورد غفلت و بيتوجهي قرار گرفته است.
وي از برگزاري همايش «خانواده آرماني» در دانشگاه محقق اردبيلي خبر داد و خاطرنشان کرد: براي اين همايش 240 مقاله ارسال شده که 29 آذرماه با سخنراني نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل اين همايش برگزار خواهد شد.
رئيس دفاتر نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي اردبيل با گراميداشت روز وحدت حوزه و دانشگاه تصريح کرد: در کنار بال علم ما به بال معنويت و دينداري نيز نياز داريم تا شايستگي هاي علم و تخصص در جامعه نمود بيشتري به خود بگيرد.
حسني هجمه دشمن را در کنار موضوع نفوذ يادآور شد و بيان کرد: در ساخت تمدن اسلامي بايد قدر سرمايه هاي انساني خود را بدانيم و از ظرفيت آنها بيش از گذشته استفاده کنيم.
وي ادامه داد: 9 نفر از اساتيد دانشگاه محقق اردبيلي برتر و سرآمد کشور و دنيا هستند و در رديف يک يا دو درصد دانشمندان برتر جهان محسوب مي شوند.
رئيس دفاتر نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي اردبيل اظهار کرد: يک هزار و 200 هيئت علمي در دانشگاه هاي استان اردبيل مشغول تدريس هستند که بايد قدر اين نيروهاي علمي و شايسته به اخلاق و معنويت را بدانيم.
در اين مراسم رئيس دانشگاه محقق اردبيلي نيز به رتبه ممتاز اين دانشگاه در عرصه هاي مختلف اشاره و خاطرنشان کرد: تعامل خوبي را با حوزه علميه داريم و تلاش مي کنيم تا در بخش هاي مختلف اين تعامل و ارتباط سازنده ادامه پيدا کند.
اسماعيل چمني بيان کرد: دانشگاه زماني مي تواند از ظرفيت تخصصي و کسب تجربيات مفيد استفاده کند که عالمان و اساتيد آن آراسته به مباني اخلاقي و معنوي باشند.
در اين نشست تعدادي از اساتيد حوزه و دانشگاه با محوريت خانواده آرماني ديدگاه هاي خود را مطرح کرده و از کمرنگ شدن بار معنوي در جامعه، ازدياد طلاق، خدشه به نهاد خانواده، تزلزل معنوي در زندگي زناشويي، آسيب هاي ناشي از مباني تربيتي، عدم رغبت به فرزندآوري، هجمه رسانه اي غرب در مورد شکستن ابهت نظام خانواده و بي انگيزگي جوان به امر ازدواج را از آسيب ها و موانع پيش رو اعلام کردند.
منبع :