داود بهبودي ، با اشاره به تدوين سند راهبردي توسعه استان و شناسايي و تمرکز بر مزيتهاي توسعهاي در قالب «سند تدبير و توسعه» اظهار داشت: سند تدبير و توسعه که براي اولين بار در اين دولت طراحي و اجرا شد، تا اواخر سال 98 حدود 70 درصد عملکرد و پيشرفت داشته است که پروندهاش بسته شد.
وي از طراحي سند دوم تدبير و توسعه آذربايجان شرقي خبر داد که با اصلاح معايب سند اول، از اواخر سال 98 تاکنون در حال اجراست، گفت: اجراي سند دوم هم از سال 98 تاکنون، حدود 40 درصد در شاخصهاي مختلف پيشرفت دارد که گزارش رسمي سال 99 هم اواخر فروردين و اوايل ارديبهشت منتشر ميشود.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجان شرقي، با آسيب شناسي روند توسعه استان، ابراز داشت: معتقدم در مسير توسعه استان، در برخي از عرصهها دير شروع کرديم و از استانهاي همتراز خود عقب هستيم که حوزه دانشبنيان از جمله آنهاست.
وي با بيان اينکه تعداد شرکتها يا فعاليت پارک علم و فناوري و... در سال 92 در مقايسه با ساير استانهاي همتراز تقريباً صفر بود، افزود: دانش بنيان بودنِ استان، براي آينده و به جهت توسعه پايدار، درآمد و اشتغال آذربايجان اهميت دارد.
بهبودي با اشاره به اينکه حرکات خوبي برداشته شد و اکنون تعداد شرکتهاي دانش بنيان استان به 160 شرکت رسيده است، خاطر نشان کرد: معتقديم اين تعداد شرکت دانش بنيان با توجه به ظرفيتهاي استان، عدد پاييني است و بايد به دنبال مانع زدايي از اين شرکتها و ايجاد پشتيباني لازم براي آنها باشيم.
وي از فعاليت 15 مرکز رشد، 9 مرکز نوآوري و 160 شرکت دانش بنيان در استان خبر داد و گفت: فرآيند دانش بنيان شدن را دير آغاز کرديم ولي شتاب خوبي دارد. دانشگاهها و پارک علم و فناوري رويکرد خوبي دارند ولي هنوز به تهران و خراسان و اصفهان نرسيديم.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي آذربايجان شرقي، با تأکيد بر اينکه سهم ما در اقتصاد دانش بنيان، بر اساس ارزيابي شخصي، حدود 2.5 درصد است، تصريح کرد: انتظار ما رسيدن آذربايجان شرقي به هدف 10 درصدي است.