تحقق امنیت غذایی در آذربایجانشرقی نیازمند هماهنگی بینبخشی است
تحقق امنیت غذایی در آذربایجانشرقی نیازمند هماهنگی بینبخشی است
1399/04/30
عصر آذربایجان- رییس دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجانشرقی گفت: تحقق کامل امنیت غذایی در جامعه نیازمند هماهنگی بینبخشی است.
عصر آذربايجان- رييس دانشگاه علوم پزشکي مرکز آذربايجانشرقي گفت: تحقق کامل امنيت غذايي در جامعه نيازمند هماهنگي بينبخشي است.
محمدحسين صومي در جلسه کميته استاني صيانت از حقوق مردم در سلامت و امنيت غذايي، با تاکيد بر اهميت برگزاري منظم و مستمر جلسات اين کميته، افزود: جلسات کميته صيانت از حقوق مردم در سلامت و امنيت غذايي طبق تفاهم نامه فيمابين دادستاني و دستگاه هاي مرتبط با محوريت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي برگزار مي شود.
وي با اشاره به اهميت موضوع دفاع از حقوق مردم در سلامتي و امنيت غذايي، اظهار داشت: سلامت مردم مقوله اي است که نياز به هماهنگي هاي بين بخشي دستگاه هاي ذيربط را مي طلبد و حمايت و پشتيباني ساير دستگاه هاي دولتي و غيردولتي نيز در پيشبرد اهداف اين کميته موثر خواهد بود.
صومي ادامه داد: کميته صيانت از حقوق مردم در سلامت و امنيت غذايي طبق تفاهم نامه چندجانبه دادستاني کل کشور و دستگاه هاي مختلف مرتبط با مسئوليت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و به تبع آن دانشگاه هاي علوم پزشکي استان ها به منظور رفع نواقص اجرايي و رعايت قوانين، مقررات، ضوابط و استانداردهاي تعريف شده براي تحقق اهداف سلامت تشکيل شده است.
وي ابراز اميدواري کرد مشکلات سلامت و امنيت غذايي استان با مطرح شدن در کميته ياد شده و با استفاده از اهرم اجرايي دادستاني و با حکم قضايي براي دفاع از حقوق عامه مردم حل شوند.
پيش از اين مدير پروژه امنيت غذايي آذربايجانشرقي با اعلام خبر الحاق شهرستانهاي هوراند و مرند به طرح امنيت غذايي گفته بود: اين طرح در 13شهرستان استان در حال اجراست.
ايرج اسکندري افزود: از اجراي اين طرح در هشترود چهار سال سپري شده و در اين مدت موفقيتهاي بسيار خوبي در ايجاد تنوع در ارقام گندم، جو، نخود، حبوبات و محصولات علوفهاي به دست آمده است.
وي گفت: در طرح امنيت غذايي هشترود بيش از 26لاين رقم گندم، 36لاين نخود و هشت لاين جو کشت مي شود.
اسکندري هدف از اجراي طرح امنيت غذايي را تنوع بخشي به محصولات ديم، تناوب و حفظ سلامت و رطوبت خاک و توسعه کشاورزي حفاظتي عنوان و اضافه کرد: تغيير سيستم کشت به روش حفاظتي از مهمترين دستاوردهاي طرح امنيت غذايي است که در اين روش شخم زدن زمين حذف، مواد عالي خاک و تنوع گياهي بيشتر، خاکورزي کم و بستر انتقال طرح در مناطق کشاورزي حفاظتي مي شود.
مدير پروژه امنيت غذايي استان با اشاره به اينکه بايد از اين فرصت و ظرفيت در جهت آموزش کارشناسان و کشاورزان و معرفي بذرهاي مناسب به کشاورزان بهره گرفت، اظهار داشت: اجراي طرح امنيت غذايي يک فرصت براي توسعه زراعت ديم است که بايد از آن به بهترين شکل ممکن استفاده شود.
منبع :