عصر آذربایجان

گزارش خبر

تحقق امنیت غذایی در آذربایجان‌شرقی نیازمند هماهنگی بین‌بخشی است

تحقق امنیت غذایی در آذربایجان‌شرقی نیازمند هماهنگی بین‌بخشی است

1399/04/30

عصر آذربایجان- رییس دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان‌شرقی گفت: تحقق کامل امنیت غذایی در جامعه نیازمند هماهنگی بین‌بخشی است.

عصر آذربايجان- رييس دانشگاه علوم پزشکي مرکز آذربايجان‌شرقي گفت: تحقق کامل امنيت غذايي در جامعه نيازمند هماهنگي بين‌بخشي است.

محمدحسين صومي در جلسه کميته استاني صيانت از حقوق مردم در سلامت و امنيت غذايي، با تاکيد بر اهميت برگزاري منظم و مستمر جلسات اين کميته، افزود: جلسات کميته صيانت از حقوق مردم در سلامت و امنيت غذايي طبق تفاهم نامه فيمابين دادستاني و دستگاه هاي مرتبط با محوريت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي برگزار مي شود.

وي با اشاره به اهميت موضوع دفاع از حقوق مردم در سلامتي و امنيت غذايي، اظهار داشت: سلامت مردم مقوله اي است که نياز به هماهنگي هاي بين بخشي دستگاه هاي ذيربط را مي طلبد و حمايت و پشتيباني ساير دستگاه هاي دولتي و غيردولتي نيز در پيشبرد اهداف اين کميته موثر خواهد بود.

صومي ادامه داد: کميته صيانت از حقوق مردم در سلامت و امنيت غذايي طبق تفاهم نامه چندجانبه دادستاني کل کشور و دستگاه هاي مختلف مرتبط با مسئوليت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و به تبع آن دانشگاه هاي علوم پزشکي استان ها به منظور رفع نواقص اجرايي و رعايت قوانين، مقررات، ضوابط و استانداردهاي تعريف شده براي تحقق اهداف سلامت تشکيل شده است.

وي ابراز اميدواري کرد مشکلات سلامت و امنيت غذايي استان با مطرح شدن در کميته ياد شده و با استفاده از اهرم اجرايي دادستاني و با حکم قضايي براي دفاع از حقوق عامه مردم حل شوند.

پيش از اين مدير پروژه امنيت غذايي آذربايجان‌شرقي با اعلام خبر الحاق شهرستان‌هاي هوراند و مرند به طرح امنيت غذايي گفته بود: اين طرح در 13شهرستان استان در حال اجراست.

ايرج اسکندري افزود: از اجراي اين طرح در هشترود چهار سال سپري شده و در اين مدت موفقيت‌هاي بسيار خوبي در ايجاد تنوع در ارقام گندم، جو، نخود، حبوبات و محصولات علوفه‌اي به دست آمده است.
وي گفت: در طرح امنيت غذايي هشترود بيش از 26لاين رقم گندم، 36لاين نخود و هشت لاين جو کشت مي شود.
اسکندري هدف از اجراي طرح امنيت غذايي را تنوع بخشي به محصولات ديم، تناوب و حفظ سلامت و رطوبت خاک و توسعه کشاورزي حفاظتي عنوان و اضافه کرد: تغيير سيستم کشت به روش حفاظتي  از مهم‌ترين دستاوردهاي طرح امنيت غذايي است که در اين روش شخم زدن زمين حذف، مواد عالي خاک و تنوع گياهي بيشتر، خاک‌ورزي کم و بستر انتقال طرح در مناطق کشاورزي حفاظتي مي شود.
مدير پروژه امنيت غذايي استان  با اشاره به اينکه بايد از اين فرصت و ظرفيت در جهت آموزش کارشناسان و کشاورزان و معرفي بذرهاي مناسب به کشاورزان بهره گرفت، اظهار داشت: اجراي طرح امنيت غذايي يک فرصت براي توسعه زراعت ديم است که بايد از آن به بهترين شکل ممکن استفاده شود.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها