مطالبه اصلی مردم شهر زنجان افزایش سرانه ورزشی است
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر زنجان:
1401/09/04
عصر آذربایجان- رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر زنجان با بیان اینکه بیشترین مطالبه مردم در حوزه ورزش است، گفت: معتقد هستیم باید سه درصد از بودجه شهرداری طبق ماده 68قانون شهرداری به این حوزه اختصاص یابد.
عصر آذربايجان- رئيس کميسيون فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شوراي اسلامي شهر زنجان با بيان اينکه بيشترين مطالبه مردم در حوزه ورزش است، گفت: معتقد هستيم بايد سه درصد از بودجه شهرداري طبق ماده 68قانون شهرداري به اين حوزه اختصاص يابد.
انسيه ابوبصيري پيش از امروز در نشست خبري با اصحاب رسانه اظهار داشت: رسانهها بايد از مسئولان شهر و عملکرد آنها مطالبهگر باشند زيرا شهروندان به اقدامات و عمل مسئولان چشم دوختهاند.
وي افزود: بررسي کمبودها و معضلات اجتماعي وظيفه کميسيون فرهنگي، اجتماعي و ورزشي است و بايد مشکلات و نيازهاي فرهنگي شهر احصا شده و راهکارهاي مناسب ارائه شود زيرا سياست کميسيون فرهنگي شوراي شهر "ريلگذاري" ميشود.
رئيس کميسيون فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شوراي شهر زنجان گفت: در اجراي کارهاي فرهنگي در سطح شهر به بازوهاي کمکي از جمله همکاري و مساعدت تشکلات در جايگاه حقيقي و حقوقي، سازمانهاي مردم نهاد، کميتهها، ارگانها و سازمانها نياز داريم.
وي با بيان اينکه با توجه به اينکه يک و نيم سال از فعاليت شوراي ششم ميگذرد رويکردم در اين کميسيون اين است که نگاه کلي، فراگير و عمومي نميتواند يک نگاه مساعد و مناسبي در مديريت شهري باشد افزود: با تقسيم شهر به محلات مختلف، با مديريت محله محور ميتوان مشکلات را بهشکل دقيق و جزئي رصد و حل کرد.
ابوبصيري در ادامه با اشاره به اينکه مشکلات در محلات مختلف فرق ميکند گفت: مسجد فقط محل عبادت نيست و رويکرد اعضاي شورا اين بود که با حضور در مساجد محلات مشکلات را رو در رو شنيده و نسبت به حل آن اقدام کنند، به همين دليل 40 جلسه در مساجد مختلف شهر با همراهي مردم تشکيل و مشکلات مردم شنيده شد و در برخي موارد راهکارهاي مناسب ارائه شده است.
افزايش سرانه فضاهاي فرهنگي ورزشي در شهر
وي تصريح کرد: با توجه به اينکه فضاهاي ورزشي در شهر زنجان بسيار کم است، رويکرد کميسيون اين است که سرانه ورزشي زنجان را توسعه دهد و توازني در شهر در اين خصوص برقرار کند.
رئيس کميسيون فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شوراي شهر زنجان افزود: با توجه به اينکه زيرساختهاي فرهنگي از جمله فرهنگسرا، باشگاههاي ورزشي، مکانهاي گردشگري، سينما در شهر کم است قصد داريم در بودجه سال آينده اين فضاها را گسترش دهيم.
وي به بودجه فرهنگي، اجتماعي و ورزشي اشاره کرد و گفت: اين بودجه در سال جاري 9 ميليارد تومان بود که نزديک به 7 ميليارد تومان در شش ماهه نخست سال هزينه شد و براي ادامه کار دو متمم به آن اضافه شد و براي تحقق برنامههاي فرهنگي 10 برابر اين بودجه لازم است.
ابوبصيري تأکيد کرد: اجراي کارهاي فرهنگي نبايد فقط مختص به شورا و شهرداري باشد و مشارکت مردم در ارائه طرحها و برنامههاي فرهنگي براي ما بسيار مهم است و تعامل شورا و همکاري سازمانها و ادارات ميتواند سبب هم افزايي و ايجاد شور و نشاط بيشتر در جامعه شود؛ در همين خصوص تفاهمنامههايي با ادارهکل ورزش و جوانان، امور کتابخانههاي شهر، سازمان تبليغات اسلامي انجام شده است.
عضو شوراي شهر و رئيس کميسيون فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شوراي شهر زنجان گفت: در ارائه و معرفي شناسنامه و هويت زنجان کم کاري شده است زيرا ما مفاخر، مشاهير و قهرمانان زيادي داريم که بايد به نسلهاي آينده معرفي شود.
اختصاص 100 درصد بودجه براي حوزه ورزش
وي تصريح کرد: بيشترين مطالبه مردم در حوزه ورزش است و براي اينکه در اين حوزه موفق باشيم بايد سه درصد از بودجه شهرداري طبق ماده 68 قانون شهرداري به اين حوزه اختصاص يابد.
ابوبصيري در ادامه گفت: اگر نتوانيم براي سلامت مردم هزينه و تضمين کنيم بايد مبالغ زيادي را در درمان آسيبهاي اجتماعي که کار بسيار دشواري است هزينه کرد، زيرا يکي از شاخصهاي سلامت جامعه اجراي برنامه فرهنگي مخصوصاً برنامههاي ورزش همگاني است.
وي در پايان در خصوص دکهها و کانکسهاي فرهنگي سطح شهر بيان کرد: وجود اين دکهها خارج از چارچوب است و شهرداري به دنبال ساماندهي آنها است و مد نظر است که بازارچههاي فرهنگي در سطح شهر و مراکز حمايتي از فرآوردههاي کارهاي دستي، سنتي، کشاورزي، مشاغل خانگي صورت گيرد.
منبع :