زهرا ساعي با اشاره به انتشار خبري مبني بر اينکه 35 درصد افراد جامعه زير خط فقر قرار دارند اظهار داشت: فارغ از اينکه اين آمار بر چه مبنايي تعيين شده است ميتوان گفت که بسياري از افراد جامعه به دليل نوسانات نرخ ارز و التهابات موجود در بازار در زمره اقشار آسيبپذير قرار گرفتهاند و دهکهايي که قشر متوسط محسوب ميشدند به دليل کاهش قدرت خريدشان زير خط فقر قرار گرفتهاند.
وي افزود: هماکنون دولت بايد تلاش کند تا به سرعت بستههاي حمايتي را تدوين کرده و عملياتي کند و در جهت حمايت از اقشار آسيبپذير جامعه که تحت فشار اقتصادي قرار دارند، تدبير کند.
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي در ادامه خاطر نشان کرد: کارمندان، کارگران و بازنشستگان بايد بعد از افراد تحت پوشش دستگاههاي حمايتي اعم از کميته امداد امام خميني(ره) و سازمان بهزيستي در اولويت اول بستههاي حمايتي قرار گيرند، به ويژه کارگران فصلي که در شرايط کنوني از قدرت خريد بسيار پاييني برخوردار بوده و با مشکلات حدي در تأمين معيشتشان مواجه شدهاند بايد تحت حمايت ويژه قرار گيرند.
عضو فراکسيون کارگري مجلس شوراي اسلامي، تصريح کرد : مسئولان بايد پرداختي به کارگران، کارمندان و بازنشستگان را متناسب با شرايط اقتصادي کنوني در راستاي اجراي طرح همسان سازي حقوق و دستمزد مورد بازنگري قرار دهند، ضمن اينکه رويکرد دولت در تعيين يکبار در سال حقوق و دستمزد بايد تغيير کرده و حداقل دو بار در سال مورد بررسي قرار گيرد.
ساعي، در بيان علل تأخير در تدوين بستههاي حمايتي، تاکيد کرد: تاکنون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي انتخاب نشده بود، بنابراين کميسيون اجتماعي از هفته آينده روند تدوين بسته حمايتي دولت را به طور جدي پيگيري خواهد کرد تا بدون اتلاف وقت در دستورکار قرار گيرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه رویکرد دولت در تعیین سالانه حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان باید تغییر کند از پیگیری روند تدوین بسته حمایتی دولت از سوی کمیسیون متبوعش خبر داد.