عصر آذربایجان

گزارش خبر

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه راه‌گشای مشکلات است

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه راه‌گشای مشکلات است

1399/06/15

عصر آذربایجان- استاندار آذربایجان‌غربی گفت: تقویت رابطه بین صنعت و دانشگاه می‌تواند بسیاری از مشکلات را حل و فصل کند که البته این امر هنوز به درستی انجام نشده است.

عصر آذربايجان- استاندار آذربايجان‌غربي گفت: تقويت رابطه بين صنعت و دانشگاه مي‌تواند بسياري از مشکلات را حل و فصل کند که البته اين امر هنوز به درستي انجام نشده است.

محمد مهدي شهرياري در جلسه اقتصاد دانش‌بنيان و جهش توليد که با حضور سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رييس جمهوري برگزار شد، اظهار داشت: بايد راهکاري در سطح کلان مشخص گردد که صنعت و دانشگاه به هم مرتبط و متصل شوند.

وي ادامه داد: در امر توسعه و توليد علم عملکرد خوبي را در سال‌هاي اخير شاهد هستيم و شرکت‌هاي دانش‌بنيان در اين راستا نيز نقش موثري دارند.استاندار آذربايجان‌غربي با اشاره به مشکلات شرکت‌هاي فناور، گفت: روند اخذ مجوزهاي لازم در بخش‌هاي مختلف از مشکلات اصلي اين بخش است که براي توسعه فعاليت‌ها بايد اين روند تسهيل شود.

شهرياري افزود: مشکل تامين مالي شرکت‌هاي فناور نيز از ديگر مشکلاتي است که فعالان اين بخش را با مشکل مواجه کرده است و حل آن توجه مسوولان را مي‌طلبد.معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: تسهيل گري در ثبت و ايجاد شرکت ها ي دانش بنيان لازمه توسعه پارک علم وفناوري آذربايجان غربي است.

سورنا ستاري نيز در اين‌ جلسه افزود: تسهيل گري براي ثبت و ايجاد شرکت هاي دانش بنيان لازمه توسعه پارک استان بوده و زمينه ساز جذب نخبگان علمي و سرمايه گذاران بخش خصوصي در پارک خواهد شد.
وي با اشاره به اينکه اقتصاد دانش بنيان زماني رخ مي دهد که همه نگرش ها براي دست يابي به اين اقتصاد مثبت باشد، تصريح کرد: توسعه امري درون زا است که برپايه نيروي انساني فعال و در درون استان بايد رخ دهد.
ستاري با تاکيد بر اينکه صنعت بايد در کنار علم و فناوري و پژوهش باشد، خاطر نشان کرد: بايد نتيجه آموزش را در اقتصاد ديد در غير اين صورت بايد در آموزش و پژوهش خلا ها را رفع کرد.
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با اشاره به اينکه براي رسيدن به جايگاه علمي بالاتر و توسعه شرکت هاي دانش بنيان بايد از اقتصاد نفتي جدا شويم، اظهار کرد: اقتصاد دانش بنياد، اقتصاد جوان هاي داراي تفکر پژوهشگر است و نياز است دولت زيرساخت ها را دراين حوزه تامين و ريسک سرمايه گذاري در شرکت هاي دانش بنيان راکاهش دهد.
ستاري با بيان اينکه اعتبار لازم براي توسعه پارک علم وفناوري آذربايجان غربي بايد تامين شود، ياد آور شد: کارهاي اداري ثبت شرکت ها، اخذ مجوز ها توسط صندوق پژوهش فناورانه ايتان بايد تسريع يابد.
وي ادامه داد: با وجود اينکه بيش از 25 سال در زمينه آرتميا در آذربايجان غربي تحقيق شده ولي متاسفانه هيچ محصولي دراين خصوص به بازار عرضه نشده بايد براي تجاري سازي اين تحقيقات شرکت هاي دانش بنيان دراين حوزه تاسيس شوند.

رييس پارک علم و فناوري آذربايجان‌غربي نيز در اين‌ جلسه گفت: تعداد شرکت‌هاي فناور  و دانش‌بنيان فعال در پارک علم و فناوري اين استان در سايه توجه مسوولان به 120 شرکت رسيده است.
علي محمد نيکبخت افزود: در حال حاضر 500 نفر در اين شرکت‌ها به صورت مستقيم فعاليت مي‌کنند.
وي تاکيد کرد: اين شرکت‌هاي فناور توانسته اند طي سال گذشته 500 ميليارد ريال انواع محصول توليدي خود را به فروش برسانند.
رييس پارک علم و فناوري آذربايجان‌غربي گفت: مجموعه پارک علم و فناوري به صورت حرفه‌اي و با توسعه نوآوري و انجام کارهاي دانش بنيان در حال فعاليت است تا بتواند نياز جوانان نخبه استان را فراهم کند.
نيکبخت اضافه کرد: اولويت پارک علم و فناوري آذربايجان‌غربي با توجه به توليدات شرکت‌هاي فعال، توجه به نيازهاي استان و سرمايه‌گذاري در اين بخش است.
رييس سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان غربي نيز گفت: اقتصاد اين استان به جهت داشتن 830 هزار هکتار اراضي مستعد کشاورزي وابسته به اين صنعت است و استعداد خوبي در بخش کشاورزي دارد که بايد به اين بخش توجه ويژه شود.
رسول جليلي بيان کرد: در راستاي توسعه مديريت صحيح و دقيق اراضي کشاورزي تاکنون طرح کاداستر در 650 هزار هکتار از اراضي کشاورزي اجرا شده است.
ناصر حضرتي رييس  سازمان برنامه و بودجه آذربايجان‌غربي نيز گفت: در راستاي توسعه پارک علم و فناوري امسال 60 ميليارد ريال از محل منابع استاني اختصاص يافته و اين نشان از توجه به اين بخش است.
نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي گفت: بايد از نخبگان حمايت‌هاي لازم صورت گيرد و بخش صنعت و دانشگاه به هم مرتبط شوند.
سيد سلمان ذاکر بيان کرد: بخش کشاورزي استان بايد حمايت شود و اين امر جز با حمايت نخبگان ميسر نمي‌شود و بايد خلاء هاي اين بخش را شناسايي و اصلاح کنيم.
در ادامه اين جلسه 10 نفر از نمايندگان شرکت‌هاي فناور و دانش‌بنيان و مسوولان استاني به بيان نظرات و پيشنهادات خود پرداختند.
پارک علم و فناوري آذربايجان‌غربي با هدف بسترسازي براي توليد ثروت از طريق علم و فناوري تاسيس شده است؛ اين نهاد به عنوان يکي از ارکان مهم شکل‌گيري و توسعه اقتصاد دانش بنيان تلاش مي‌کند تا با استفاده از موقعيت ممتاز همجواري با سه کشور آسيايي و اروپايي و دارا بودن هفت مرز رسمي در سطح کشور به حمايت همه جانبه از شرکت‌هاي مبتني بر دانايي و خلاقيت و جذب سرمايه‌گذار بپردازد.
اين پارک در تلاش است تا زمينه تجاري‌سازي و بازاريابي ايده‌هاي نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کليدي در ياري رساندن به حضور فعال اين شرکت‌ها در سطوح ملي و بين‌المللي داشته باشد

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها