جليل جباري با بيان اينکه براي توسعه گردشگري شهرستان بوکان نياز به سرمايهگذاري در ايجاد زيرساختهاي گردشگري اعم از تاسيسات گردشگري و مراکز اقامتي است، اظهار داشت: در کنار اين سرمايهگذاريها بايد براي معرفي جاذبههاي گردشگري و تاريخي بوکان نيز برنامهريزي کرد.
وي افزود: تاکنون بوکان ميزبان هيچ جشنواره گردشگري نبوده که مختص و بومي خود اين شهرستان باشد بنابراين بايد با توجه به ظرفيتهاي اين شهرستان، جشنوارههاي مختص و بومي اين شهرستان تدارک ديده شود که به جذب گردشگر کمک بکند.
مديرکل ميراثفرهنگي، گردشگري و صنايعدستي آذربايجانغربي تصريح کرد: احياي کميته اشتغال و سرمايهگذاري نيز براي رسيدن به رونق اقتصادي در بوکان بايد در دستور کار قرار گرفته و در آن از فعالان اين حوزه دعوت و زمينه سرمايهگذاري آنها را در بوکان فراهم کرد.
وي عنوان کرد: توجه به مبلمان شهري و جلوه بصري بوکان نيز يکي از اقدامات لازم براي توسعه گردشگري در اين شهرستان است که از سوي دستگاههاي مربوطه بايد انجام شود.
جباري در ادامه نيز اظهار داشت: بار ديگر طي چندين ماه کار اطلاعاتي توسط يگان حفاظت ميراث فرهنگي در اروميه، سوداگران فرهنگي حين تحصيل آثار زير خاکي در چنگال پر قدرت قانون گرفتار شدند.
وي افزود: اين دستگيري با هماهنگي مقام قضايي با تشکيل تيم تلفيقي عوامل ناجا و واحد عملياتي يگان حفاظت در يک عمليات بي نقص و از پيش برنامهريزي شده انجام گرفت.
مديرکل ميراثفرهنگي، گردشگري و صنايعدستي آذربايجانغربي گفت: در اين عمليات يک نفر حفار غيرمجاز دستگير شد و تحقيقات در خصوص متهمين و حفاران غيرمجاز فراري در دستور کار پاسگاه انتظامي مرکزي قرار گرفت و در اين زمينه تعدادي آلات و ادوات غير مجاز حفاري کشف و ضبط شد.