عصر آذربایجان

گزارش خبر

انتخابات 1400 عرصه ارائه کارنامه‌ها و توانمندي‌ها

انتخابات 1400 عرصه ارائه کارنامه‌ها و توانمندي‌ها

1399/12/15

گروه سياسي: مرتضي طلايي فعال سياسي اصولگرا، اصل کليدي براي مشارکت حداکثري در انتخابات 1400 را جلب اعتماد عمومي دانست و گفت، دو ضلع ديگر اين‌ مثلث، تقويت ظرفيت‌هاي مشارکت و تلاش حداکثري براي بهبود اوضاع اقتصادي کشور است.

گروه سياسي:  مرتضي طلايي فعال سياسي اصولگرا، اصل کليدي براي مشارکت حداکثري در انتخابات 1400 را جلب اعتماد عمومي دانست و گفت، دو ضلع ديگر اين‌ مثلث، تقويت ظرفيت‌هاي مشارکت و تلاش حداکثري براي بهبود اوضاع اقتصادي کشور است.
 کمتر از 4 ماه تا انتخابات رياست جمهوري باقي است؛ به‌تازگي رهبر معظم انقلاب بار ديگر بر لزوم حضور پرشور مردم در انتخابات تاکيد کردند و فرمودند: »انتخابات هر چه پرشورتر، هر چه با اقبال عمومي مردم بيشتر همراه باشد، اثرات و منافعش براي کشور و براي خود مردم بيشتر خواهد بود؛ و يقيناً به آينده‌ کشور کمک خواهد کرد«.رئيس جمهوري نيز ضمن تاکيد بر مشارکت حداکثري و بالاي 70 درصدي، به ديدگاه رهبري درباره اهميت انتخابات و مشارکت مردم مبني بر اينکه »مشارکت اهم است و انتخاب درست مهم»  اشاره و خاطرنشان کرد: اصل حضور بيشينه مردم در انتخابات از هر فرع ديگري اولويت دارد؛ اهميت اين حضور حتي اگر با شکست جريان سياسي خاص همراه شود، در صدر هر استراتژي انتخاباتي قرار دارد«.
مرتضي طلايي فعال سياسي اصولگرا و نايب رئيس سابق شوراي اسلامي شهر تهران درباره چرايي تاکيد رهبري و ديگر مسئولان نظام براي مشارکت حداکثري در انتخابات گفت: »تاريخ جمهوري اسلامي نشان داده چه در دوره زعامت امام(ره) و چه در دوران رهبر معظم انقلاب، اولويت اصلي رهبر جامعه، گسترش مشارکت مردم در فرازهاي حساس سياسي از جمله انتخابات بوده است.
وي افزود: حضور مردم در صحنه‌هاي مختلف، جلوه‌اي از مقبوليت مردمي نظام در کنار ديگر جلوه‌هاست و از اين رو مساله مشارکت حداکثري، يک موضوع جدي در انديشه سياسي انقلاب اسلامي به شمار مي‌رود که نبايد تحت تاثير بعضي سوء‌عمل‌هاي کارگزاران قرار گيرد«.
 وي درباره اهميت اين دوره از انتخابات با توجه به شرايط فعلي کشور و تحولات منطقه‌اي و  صحنه بين‌الملل گفت: »کشور و نظام در ميانه يکي از تاريخي‌ترين رويارويي‌هاي جبهه حق و باطل قرار دارند و امروز از پي به ميدان آمدن همه ظرفيت‌هاي دشمنان، باز هم‌ اين نظام با اقتدار در جهان به پيش مي‌رود. مطمئناً تحقق مشارکت مردمي، مقوّم اقتدار و قدرت اين ملت در عرصه جهاني خواهد بود«.
طلايي، جلب اعتماد عمومي را از مهمترين شرايط مشارکت بالا در انتخابات دانست و افزود: »براي تحقق مشارکت حداکثري چند عامل مهم و حياتي وجود دارد؛ مقدم بر هر چيز، نياز به جلب اعتماد عمومي و ترميم کج‌کارکردي‌هاست؛ پس از آن بازگشت به شعارها و ارزش‌هاي انقلاب است که همواره مورد توجه و اجماع جامعه بوده؛ اما به نظرم کليدي‌ترين عامل در اين مسير جلب اعتماد عمومي خواهد بود«.
اين فعال سياسي اصولگرا درباره نقش و وظيفه احزاب و گروه‌هاي سياسي براي تحقق مشارکت حداکثري نيز گفت: »با توجه به اينکه مهم‌ترين کارکرد احزاب و گروه‌هاي سياسي، ايفاي نقش واسط ميان خواسته‌هاي مردم و ارکان حاکميت است، نقش کليدي اين‌گروه‌ها در اين امر، در چارچوب جلب اعتماد عمومي به محقق شدن خواسته‌ها و اولويت‌هاي جامعه، ارزيابي مي‌شود؛ بنابراين جلب اعتماد عمومي، تقويت ظرفيت‌هاي مشارکت و تلاش حداکثري براي بهبود اوضاع اقتصادي کشور، اضلاع مثلثي است که مي‌تواند به افزايش مشارکت مردمي، کمک کند«.
نايب رئيس سابق شوراي اسلامي شهر تهران درباره رويکرد برخي افراد و جريان‌ها براي انتخابات کم رمق و سرد با هدف تحقق اهداف جناحي، گفت: »به نظرم گروه‌هاي سياسي باورمند و علاقه‌مند به نظام، هرگز راضي به برگزاري انتخابات سرد نيستند و البته نمي‌توان از نظر دور داشت که بخشي از دغدغه‌ها درخصوص ميزان مشارکت، بيش و پيش از آنکه محصول کنش‌هاي سياسي باشد، محصول کج‌کارکردي و ضعف مجرياني است که در سال‌هاي گذشته، نتوانستند، پاسخي شايسته به اعتماد مردم بدهند«.وي افزود: »به عنوان شاهد فعاليت‌هاي بخش بزرگي از فعالان سياسي و اجتماعي خانواده انقلاب، ايمان دارم که همه تلاش باورمندان به ارزش‌ها، افزايش مشارکت مردمي، فارغ از نتيجه است.طلايي ادامه داد: اتفاقاً در تاريخ معاصر شاهد بوده‌ايم که بيشترين تمکين از راي و نظر مردم در همين خانواده وجود داشته است، برخلاف جريان‌هايي که هر گاه از نتيجه انتخابات، مايوس شدند، به راي و نظر مردم تاختند«.
وي افزود: »شايد براي قضاوت در اين خصوص، نياز به زمان و دقت بيشتري باشد. با وجود سطحي از دلزدگي از وضع موجود، معتقدم در بستر محلات و مناطق، شاهد مشارکت و تلاش مردم براي تغيير وضعيت کنوني هستيم«.وي درباره نقش و تاثير کانديداها و حاضران در صحنه رقابت براي تحقق مشارکت فراگير نيز گفت: »قطعاً اقبال و توجه عمومي، تا حدود زيادي به  افراد و موثرين حاضر در صحنه تعلق مي‌گيرد. آنچه در اين ميان در اولويت جدي است، حضور افراد  صاحب کارنامه و عملکرد موفق، مردمي و داراي تجربه رويارويي موثر با چالش‌ها و بحران‌هاي تحميلي بين‌المللي و همچنين داراي ايده‌هاي جديد است. چنين افرادي مي‌توانند، با جلب اعتماد عمومي، بر مشارکت، اثرگذار شوند«.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از ايرناپلاس، طلايي افزود: »هر دوره، صاحب ويژگي‌ها و ضرورت‌هايي است که قابل تعميم به دوره‌هاي ديگر نيست. اين دوره بيش از آنکه ميدان رقابت خطابه، کلام و کشمکش سياسي باشد، عرصه ارائه کارنامه‌ها و توانمندي‌هاست. افراد مختلفي هم در اين روزها محل صحبت و توجه هستند و با توجه به ويژگي‌هاي ابن دوره، بايد در انتظار روزهاي آتي باقي ماند«.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها