عصر آذربايجان- شهردار اروميه گفت: هم اکنون پيشرفت فيزيکي پروژه بزرگ و فاخر آذربايجان در اروميه به 75 درصد رسيده است.
حسين مهديزاده، با اشاره به تقاطع غيرهمسطح آذربايجان اظهار داشت: ساخت تقاطع غيرهم سطح آذربايجان از سال 1393 وارد فاز اجرايي شده اما متاسفانه پروژه در روند ساخت با مشکلاتي از جمله کمبود اعتبار روبهرو شد که لازمه تسريع در روند ساخت تامين منابع مالي براي آن بود.
وي پروژه چهار سطحه تقاطع غيرهمسطح آذربايجان را جزو پروژههاي فاخر و منحصر به فرد عنوان کرد و گفت: در حال حاضر پروژه با 75 درصد پيشرفت فيزيکي در دست ساخت است که با گشايش کامل آن کمربندي مياني تکميل ميشود.
شهردار اروميه با بيان اينکه در حال حاضر فاز سوم پروژه شامل اتصال محور خاتمالانبياء(ص) از طريق زيرگذر به جاده مهاباد در دست ساخت است افزود: فاز سوم پروژه با تامين منابع مالي تا خرداد سال 1401 گشايش مييابد.
به گفته مهديزاده هدف از اجراي تقاطع غيرهمسطح آذربايجان روانسازاي ترافيک است که اين تقاطع 30 ميليون سفر را مديريت و 20 نوع جريان ترافيکي را هدايت ميکند.
وي در ادامه به ساماندهي دستفروشان سطح شهر اشاره کرد و گفت: از جمله وظايف مهم و بين بخشي مقوله ساماندهي دستفروشان است که شهرداري به اين مهم نگاه ويژه دارد.
شهردار اروميه افزود: در اين راستا با هدف ساماندهي دستفروشان، بازارچه هاي ايجاد ميشود که اين مهم همراهي دستفروشان را هم ميطلبد.
مهديزاده با اشاره به ساماندهي ضايعات فروشان داخل شهر عنوان کرد: ضايعات فروشان فعال در سطح شهر نيز با انتقال آنها به زميني به مساحت دو هکتار در خارج از شهر ساماندهي ميشوند.
شهردار اروميه در ادامه با بيان اينکه روزانه 650 تن زباله در سطح شهر توليد و جمعآوري ميشود، بيان کرد: 200 دستگاه خودرو و يک هزار پاکبان رفت و روب و جمعآوري زبالهها جهت دفن در سايت نازلو را انجام ميدهند.
وي با اشاره به سايت نازلو محل دفن پسماندهاي شهري عنوان کرد: متاسفانه محل دفن زباله در سايت نازلو از شرايط نامطلوبي برخوردار بود که با تلاش همکاران در عرض دو ماه ساماندهي شد.
شهردار اروميه به مقوله مهم تفکيک زباله از مبدا نيز اشاره کرد و گفت: شهرداري از طريق سرمايهگذاري به مبحث تفکيک زباله از مبدا نگاه ويژه دارد.
وي خاطرنشان کرد: در مقوله تفکيک زباله از مبدا نياز به مشارکت شهروندان داريم و اگر اين مهم تحقق نيابد با يک بحران زيست محيطي در محل دفن زباله روبهرو ميشويم.
مهديزاده به ناوگان حمل و نقل عمومي اروميه نيز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 5600 تاکسي و 340 اتوبوس مشغول جابهجايي مسافران در سطح شهر هستند.
وي عنوان کرد: ناوگان اتوبوسراني از لحاظ کيفيت قابل قبول نيست اما تمام تلاشهاي بر بهبود کيفيت آنها تمرکز شده و اخير 10 دستگاه اتوبوس بازسازي شده است.
شهردار اروميه تاکيد کرد: منابع دولتي جهت نوسازي ناوگان حمل و نقل شهري در شهرهاي کشور تحقق نيفتاده که اين مهم نيازمند همراهي و کمک دولت است.
وي از راهاندازي مرکز کنترل ترافيک شهرداري در يک ماه آينده خبر داد و گفت: زيرساختهاي تحقق اين مهم آماده شده است.