جلال آفاقي بعدازظهر امروز در ديدار با مديرکل کميته امداد استان اردبيل اظهار کرد: در اين مسئوليت سنگين دغدغه جدي ما کاهش آسيب هاي اجتماعي، جرايم و بزه ها در جامعه است تا امنيت رواني مردم در بالاترين سطح برقرار باشد.
وي با بيان اينکه اقشار کم توان جامعه بيشتر در معرض آسيب هاي اجتماعي هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اينکه 60 درصد جرايم در مناطق کم برخوردار رخ مي دهد شايسته است تا نهادهاي حمايتي به نحوي عمل کنند تا در ابعاد مختلف توانمندسازي جامعه هدف مورد توجه قرار گيرد.
دادستان عمومي و انقلاب مرکز استان اردبيل افزود: حمايت از اين اقشار تنها صرف پرداخت مستمري ماهانه نيست بلکه بهتر است توانمندسازي خانوارهاي نيازمند به شکل مناسب انجام گيرد تا کاهش آسيب ها و دغدغه هاي اجتماعي را در بين اين اقشار شاهد باشيم.
آفاقي از راه اندازي قرارگاه توانمندسازي خانواده هاي آسيب پذير خبر داد و بيان کرد: آمار برخي از جرايم در اين استان نگران کننده است که ضرورت دارد با برنامه ريزي هدفمند اين آسيب ها که عمدتا مربوط به طلاق، خشونت و مصرف موادمخدر است به حداقل رسيده و تبعات ناشي از آن را شاهد نباشيم.
وي از فقر و اعتياد به عنوان ام الامراض ياد کرد و گفت: با برگزاري دوره هاي آموزشي مهارت زندگي و شغلي به راحتي مي توان زمينه و بستر اين جرايم و نابساماني هاي اجتماعي را از بين برد.
دادستان عمومي و انقلاب مرکز استان اردبيل با ابراز نگراني از به هم ريختگي فضاي سايبري و مجازي در تشديد برخي از جرايم نوظهور تصريح کرد: بايد ضعف توليد محتوا را در فضاي مجازي برطرف کرده و با اقدامات مهارت افزا بتوان توليد محتواي غني را در اين بخش انجام داد.
آفاقي افزود: ما به عنوان مدافع حقوق عامه در استان اردبيل اجازه نمي دهيم تا عده اي در فضاي مجازي با تکرار تخلفات و جرايم زندگي سالم مردم را به مخاطره بيندازند.
در اين نشست مديرکل کميته امداد استان اردبيل نيز اظهار کرد: 53 درصد خانوارهاي تحت پوشش کميته امداد را زنان سرپرست خانوار، سالمندان و افراد بيمار تشکيل مي دهند که در بين اين خانواده ها ما با کمترين آسيب اجتماعي روبرو هستيم.
عليرضا حسين نژاد خاطرنشان کرد: براي مابقي افراد تحت پوشش و مددجويان با هدف کاهش آسيب هاي اجتماعي کلاس هاي آموزشي، حرفه آموزي و کاهش آُسيب هاي اجتماعي برگزار شده به طوري که سال گذشته 5 هزار و 400 نفر از مددجويان گروه سني جوان و نوجوان از اين کلاس هاي آموزشي استفاده کرده اند.
وي بيان کرد: 32 درصد مددجويان در استان اردبيل در شهر اردبيل درياف خدمات مي کنند که با محوريت کانون الغدير سعي داريم با برگزاري دوره هاي آموزشي در خدمت آنها باشيم.