لزوم احصاء مصاديق ايثار اجتماعي در سطوح و محيط هاي مختلف
لزوم احصاء مصاديق ايثار اجتماعي در سطوح و محيط هاي مختلف
1397/11/15
گروه گزارش: معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي با تاکيد بر اينکه بايد مصاديق ايثار اجتماعي در سطوح و محيط هاي مختلف احصا شود تا با قدرت در اين حوزه ورود کرد، گفت: توليد محتواي مبتني بر ايثار اجتماعي در فضاي مجازي ضروري است و دستگاه هاي دخيل از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين خصوص بايد وارد عمل شوند.
به گزارش عصراذربايجان، علي مصطفوي در جلسه شوراي توسعه و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت آذربايجان غربي اظهار داشت: دستگاه هاي مسئول بايد اهتمام بيشتري در اين حوزه داشته باشند و مقوله ايثار اجتماعي را مد نظر قرار دهند. وي اضافه کرد: موضوع ايثار اجتماعي، امري جدي است و دانشگاه ها با ورود مطلوب به اين حوزه مي توانند نتايج پايان نامه هاي خود را براي اجرا در اختيار اين شورا قرار دهند.
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي خاطرنشان کرد: هدف از برگزاري جلسات اين شورا، تقسيم وظايف بين دستگاه ها بوده که مي توان از اين جلسات در راستاي اثرگذاري براي کاهش آسيب هاي اجتماعي بهره برد.
مصطفوي با تاکيد بر اينکه بايد مصاديق ايثار اجتماعي در سطوح و محيط هاي مختلف احصا شود تا با قدرت در اين حوزه ورود کرد، متذکر شد: آموزش در مدارس در حوزه ايثار و شهادت ضروري است و هرگونه برنامه ريزي در اين حوزه اثرهاي مثبتي براي دانش آموزان دارد.وي يکي ديگر از عوامل اثرگذار در اين حوزه را تشريح موضوع ايثار و شهادت در محافل و مجالس و سخنراني در منابر و مساجد دانست و افزود: به کار گيري ظرفيت سازمان هاي مردم نهاد، دخيل کردن مردم در حوزه ايثار و شهادت، تخصيص يک درصدي اعتبارهاي فرهنگي در اين حوزه و صيانت از ايثارگران از ديگر رويکردهاي مهم در راستاي اثرگذاري بيشتر حوزه ايثار و شهادت است.معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان غربي بر حضور تمامي دستگاه هاي اجرايي در برنامه هاي چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي تاکيد کرد و ادامه داد: استکبار جهاني همواره در حال تهديد ايران است ولي تمامي ملت ايران و مديران بايد براي برهم زدن روياي دشمنان تلاش کنند.
* عملکرد نامناسب در جمع آوري آثار شهدا و ايثارگران/ نقش اساسي رسانه ها در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت
مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران آذربايجان غربي نيز در اين جلسه ابراز کرد: در حوزه ايثار و شهادت دستگاه هاي مختلف با قدرت و با محتوا ورود کرده و در راستاي شناساندن معارف ايثار و شهادت تلاش مي کنند. مهدي فعال با انتقاد از عملکرد نامناسب در جمع آوري آثار شهدا و ايثارگران تصريح کرد: تاکنون 150 هزار برگ و نسخه از آثار شهدا و ايثارگران جمع آوري و تنها 10 درصد آن تبديل به محصولات فرهنگي شده است.
مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران آذربايجان غربي با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري مبني بر اينکه بحث ايثار و شهادت و رسيدگي به خانواده شهدا و ايثارگران وظيفه اي همگاني است، گفت: تمامي دستگاه ها بايد متناسب با وظايف در اين حوزه ورود پيدا کنند.
وي بيان کرد: مهمترين و اصلي ترين دغدغه حوزه ايثارگران اشتغال است و صدها نفر از خانواده ايثارگران استان جزو بيکاران به شمار مي روند.مديرکل بنياد شهيد و امور ايثارگران آذربايجان غربي ادامه داد: بحث ايثار اجتماعي يک مقوله اي جدي است که تازه مطرح شده و يکي از الزامات جامعه امروز است.
وي بيان کرد: همدردي معلمان با دانش آموزان مستضعف و آسيب پذير، اهداي عضو، جوانمردي، گذشت، افزايش سعه صدر، قدرت تحمل و آستانه صبر از جمله مصاديق ايثار اجتماعي به شمار مي رود.فعال اضافه کرد: رسانه ها نقش اساسي در ترويج فرهنگ ايثار و شهادت به ويژه ايثار اجتماعي دارند و بايد از ظرفيت اين ابزار قدرتمند بهره ببريم.
منبع :