اکبر کرامتي در گفتوگو با خبرنگار تسنيم در اروميه، با اشاره به جوجهريزي انجام شده توسط مرغداريهاي استان اظهارداشت: مشکلي براي تامين گوشت مرغ از محل توليد استان براي ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
وي افزود: اسفند سال گذشته حدود چهار ميليون و 300 هزار قطعه جوجهريزي در استان انجام شده است و با توجه به ابلاغ افزايش سن پرورش مرغ گوشتي از 45 روز به 50 روز و تغيير قيمت عرضه گوشت مرغ، مشکلي در تامين گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
رئيس جهادکشاورزي آذربايجانغربي تصريح کرد: در حال حاضر روزانه بيش از 280 تن گوشت مرغ از واحدهاي مرغ گوشتي توليد ميشود.
وي عنوان کرد: در ماه گذشته 900 تن گوشت در استان توليد شده است که اميدواريم با توليدات واحدهاي مرغ گوشتي نياز استان به طور کامل تامين شود.
کرامتي به تعداد واحدهاي مرغداري گوشتي موجود در استان اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 840 واحد مرغداري گوشتي، مادر و تخمگذار در استان وجود دارد که از اين تعداد736 واحد مرغگوشتي است.
رئيس جهادکشاورزي آذربايجانغربي با اشاره به اينکه تعداد 42 هزار و 213 واحد توليد گوشت قرمز به صورت سنتي و صنعتي در استان فعال است، بيان کرد: سالانه 48 هزار تن گوشت قرمز در استان توليد ميشود.
وي گفت: دام زنده از آذربايجانغربي به استانهاي البرز، قزوين، تهران، قم و مرکزي صادر ميشود.
به گزارش تسنيم، آذربايجانغربي قطب توليد مرغ کشور با بيش از 750 واحد مرغداري است و 6 زنجيره توليد بزرگ در استان وجود دارد که صفر تا صد موضوع توسط زنجيرهها مديريت ميشود.
از اسفند ماه 1399 کمبود مرغ و افزايش قيمت آن در سطح استان روي داد که اين امر موجب نگراني مردم و تشکيل صفهاي طويل براي خريد شد؛ از هفته جاري تب خريد مرغ در اين استان فروکش و به تعادل رسيده است و شهروندان تمايلي به خريد ندارند.