پرويز قزلباش در نشست خبري با اصحاب رسانه با بيان اينکه روزهاي زيادي از اجراي محدوديتهاي اعمال شده ميگذرد، اظهارداشت: در حال حاضر آثاري مبني بر تاثيرگذاري محدوديتهاي اعمال شده در جهت کاهش روند بيماري مشاهده نشده بر همين اساس پيشنهاد ما اعمال محدوديتهاي جديد است تا بتوانيم از روند صعودي بيماري جلوگيري کنيم.
وي با اشاره به واکسن "کوو پارس" که واکسن ايراني کوبايي است افزود: مراحل اوليه آزمايشات گذرانده شده و آخرين مرحله فاز سه باليني است که در هفت استان با حجم نمونه مشخص انجام خواهد شد در همين راستا 3 هزار و 500 نفر در قالب اين طرح واکسينه ميشوند که از طريق فراخوان به صورت اختياري وارد اين مطالعات ميشوند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي زنجان در ادامه گفت: محل انجام مطالعات آماده است و نتايج حاصل از واکسيناسيون نشان دهنده عملکرد واکسنها خواهد بود و مشخص خواهد کرد که در چه سطحي مورد استفاده قرار گيرد با اينحال با توجه به حساسيت موضوع گروهي هيئت کارشناسي در استان حضور دارند و تمام جوانب موضوع را بررسي ميکنند و بعد از تاييد آنها تا اواخر اين هفته يا اوايل هفته بعد اين برنامه را در زنجان و کشور داشته باشيم.
وي با بيان اينکه آزمايش باليني فاز سه واکسيناسيون در زنجان و چند شهر ديگر نيز خواهد بود تصريح کرد: قطعا اين کار يک فرصت براي استان زنجان و شهر زنجان محسوب ميشود تا در مراحل بعدي استان زنجان نيز جز اولويتها در بحث واکسن قرار گيرد.
قزلباش با اشاره به شرايط نامطلوب در آرامستانها اذعان کرد: يکي از چالشها در 14 ماه گذشته نحوه مديريت فوتيهاي ناشي از کرونا در آرامستانها بوده، اما متاسفانه با وجود همکاري تمام ارگانها تا به امروز به نتايج مطلوب دست نيافتهايم.
وي با بيان اينکه روند واکسيناسيون در کشور سرعت بيشتري يافته تصريح کرد: همه امکانات را بسيج کردهايم تا هرچه سريعتر فاز نخست را به پايان برسانيم و واکسنهاي موجود را به افراد واجد شرايط تزريق کنيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي زنجان خاطرنشان کرد: با وجود اينکه باغشهر علوم پزشکي متعلق به کارکنان دانشگاه است اما از ادارات و ساير اصناف نيز در آنجا هستند و گزارشهايي مبني بر برگزاري مراسم ارسال شده که در حال پيگيري هستيم و در صورت دسترسي برخورد جدي انجام ميشود.
وي با تاکيد بر همکاري مردم در رعايت پروتکلها هنگام مراجعه به مطبها گفت: در ارتباط با شلوغي مطبها بسيار پيگير هستيم اما با وجود نوبتدهي غيرحضوري بسياري از مطبها، برخي افراد به صورت حضوري مراجعه ميکنند و همين مسئله سبب ازدحام جمعيت ميشود در همين راستا در تلاش هستيم تا مطبها را به نوعي مديريت کنيم که حداقل عوارض را داشته باشيم.