عصر آذربایجان

گزارش خبر

طرح صيانت کليد خورد

طرح صيانت کليد خورد

1401/04/27

گروه سياسي: محدودسازي سرچ گوگل براي مشترکان اين سيم‌کارت‌ها در حالي اتفاق افتاده‌است که بسياري از کاربران توييتر آن را تاييد کرده‌اند. شايد اينترنت کودکان شامل همه کاربران در همه سنين مي‌شود، نه فقط کودکان!

گروه  سياسي: محدودسازي سرچ گوگل براي مشترکان اين سيم‌کارت‌ها در حالي اتفاق افتاده‌است که بسياري از کاربران توييتر آن را تاييد کرده‌اند. شايد اينترنت کودکان شامل همه کاربران در همه سنين مي‌شود، نه فقط کودکان!
اين روزها بحث اينترنت کودکان بسيار داغ است. بسياري از مسئولان خواهان ايجاد يک فضاي امن در اينترنت براي کودکان و کنترل آن‌ها توسط خانواده در اين فضا هستند. اما با جدي‌تر شدن موضوع، اين شبهه براي کاربران ايجاد شده که طرح صيانت و اينترنت طبقاتي در حال اجرا شدن است.
طرح صيانت آغاز شده است؟
براساس گزارش‌ها، يکي از هدف‌هايي که در طرح صيانت از کاربران در فضاي مجازي دنبال مي‌شود، مساله اينترنت طبقاتي است. به اين صورت که هر يک از طبقات جامعه به سطح مشخصي از اين فضا دسترسي داشته باشند.
با وجود اين، به‌نظر مي‌رسد که دولت سيزدهم طبقاتي کردن اينترنت را از کودکان آغاز کرده‌است. چرا که اپراتورهاي بزرگ کشور سيم‌کارت‌هايي را ارائه دادند که استفاده از هر يک از سرويس‌هاي اينترنت، براساس سن افراد تعيين مي‌شود. به اين معني که سرويس‌هاي گوگل و ويکي‌پديا براي کودکان تا سنين 15 سال در دسترس نيست.
يا در سرويس بومينو همراه اول سرويس‌هاي آپارات، ديجي‌کالا و اسنپ مارکت در دسترس کودکان زير 15 سال قرار نمي‌گيرد.
از سوي ديگر اما بسياري از کاربران گمان مي‌کنند که در حقيقت طرح صيانت به آرامي در حال اجراست. چرا که برخي از کاربران ادعا کردند که دو اپراتور بزرگ کشور در اقدامي ناگهاني با فرض اينکه همه مشترکين آن‌ها کودک هستند، قابليت safe search گوگل را قعال کردند.
ميلاد نوري، کارشناس آي‌تي در اين‌باره در توييتر نوشت: »همراه اول و ايرانسل با فرض کودک بودن همه مشترکين خود، قابليت safe search گوگل رو به شکل قفل شده (بدون امکان غيرفعال‌سازي) فعال کردن. ‏با اين دستکاري، شما با هر سن و سالي فقط به محتوايي در گوگل دسترسي داريد که يک کودک دسترسي دارد.«
اين محدودسازي سرچ گوگل براي مشترکان اين سيم‌کارت‌ها در حالي اتفاق افتاده‌است که بسياري از کاربران توييتر آن را تاييد کرده‌اند. شايد اينترنت کودکان شامل همه کاربران در همه سنين مي‌شود، نه فقط کودکان!
راهکاري فني به‌جاي طرح صيانت وجود دارد!
همچنين، اين کارشناس حوزه فناوري در صفحه توييتر خود درباره راهکاري نوشته‌است که والديني که خواستار اينترنت کودکان خود هستند، مي‌توانند با استفاده از آن کودک خود را کنترل کنند. با اين روش ديگر نيازي به اجراي اينترنت طبقاتي نيست.»آيا حاضريد وزير صيانت و رفقا به اسم اينترنت ايمن براي کودکان اينترنت طبقاتي رو تست کنند؟ خير.
 به جاي اين کارها توي تلويزيون و روزنامه و بيلبوردهاي شهر و… پدر مادرها رو آموزش بديد طبق فرهنگ و تفکر خودشون از ابزارهاي parental control که اکثر سيستم عامل‌ها دارن استفاده کنند.
اينکه پدر و مادرهاي ايراني نمي‌دونن هر گوشي امکاناتي داره که مي‌تونن روي محتوا، ميزان زمان استفاده، دانلود و نصب اپليکيشن‌ها، لوکيشن گوشي و حتي اپليکيشن پيشنهادي توسط معلم به فرزندشون نظارت کنن، به دليل عدم آموزش همين نکته ساده به عموم والدين است.
اگر پدر و مادريد و نگران استفاده فرزندتون از اينترنت،بجاي دنباله‌روي از طرح‌هاي محدود کننده. 1.سوادتون رو افزايش بديد.
 2.استفاده از ابزارهاي کنترل والدين خود سيستم عامل رو ياد بگيريد.
 3.يادتون باشه آموزش از کنترل‌گري بهتره. خيلي از ماها بچه بوديم رمز کانالاي ماهواره رو مي‌دونستيم.«
اينترنت همچنان محدود مي‌شود
به‌نظر مي‌رسد که اين روزها محدودسازي و فيلترينگ اينترنت به‌طور جدي از سوي مسئولان پيگيري مي‌شود. چرا که طبق گزارش‌ها، از يک سو اينترنتي طبقاتي در حال اجراست و از سوي ديگر بيشتر فيلترشکن‌ها و VPNها از کار افتاده‌اند. همچنين، کندي سرعت و کيفيت پايين اينترنت در چند وقت اخير صداي بسياري از کاربران را در آورده‌است.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از  خبر آنلاين،اين در حالي است که اين مشکلاتي براي اينترنت کشور به‌وجود آمده‌است، احتمالا بيانگر اجراي طرح صيانت است. اما قرار است که طرح صيانت براي بار دوم به صحن علني مجلس بازگردد و به‌راي گذاشته‌شود. پس چرا ماده‌هاي اين طرح يکي يکي در حال اجراست؟

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها