عصر آذربایجان

گزارش خبر

بلاتکليفي 5 ساله مردم شهر 200 هزار نفري سهند براي احداث بيمارستان

بلاتکليفي 5 ساله مردم شهر 200 هزار نفري سهند براي احداث بيمارستان

1403/02/16

گروه گزارش: احداث بيمارستان مطالبه به حق مردم شهر 200 هزار نفري سهند به عنوان دومين شهر پرجمعيت آذربايجان شرقي است.

اگرچه تا امروز حضور و پيگيري مؤثر و مستمر استاندار جوان و جديد آذربايجان شرقي موجب گره‌گشايي در بسياري از امور و پيشبرد پروژه‌هاي بر جاي مانده شده، اما مردم سهند که حدود 200 هزار جمعيت را در بر مي‌گيرد، همچنان يک خواسته مهم از استاندار دارند: بيمارستان!
حدود 5 سال پيش تمام زمينه‌ها براي احداث بيمارستاني بزرگ و مجهز توسط خيرين انجام شده بود؛ بدين ترتيب، مقرر شد زميني دولتي با برآورد هزينه روز به خير بيمارستان‌ساز فروخته شود تا او بتواند اقدامات عمراني را با هماهنگي دانشگاه علوم پزشکي تبريز براي احداث اين بيمارستان پيش ببرد.
اما با روي کار آمدن دولت جديد و تغييراتي که در بدنه دانشگاه علوم پزشکي به وقوع پيوست، علي رغم صدور موافقت‌هاي اوليه توسط وزارتخانه، عمليات احداث بيمارستان به دليل عدم هماهنگي در صدور مجوزهاي بعدي متوقف شد.
حال مردم سهند از استاندار جوان و تازه‌نفس انتظار دارند بار ديگر مجدانه پيگير موضوع بيمارستان سهند شود.
مردم سهند که به کمترين امکانات زندگي راضي هستند، بيش از دو دهه است که براي دريافت کوچک‌ترين خدمات بهداشتي و درماني 20 کيلومتر مسير طي مي‌کنند تا به تبريز برسند و چه بسا انسان‌هايي که به خاطر همين نبود بيمارستان، راهي مقصد آخرت شده‌اند.
نبود بيمارستان و عدم دسترسي به امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان حق تضييع شده مردم سهند
يکي از شهروندان شهر جديد سهند گفت: نبود بيمارستان و عدم دسترسي به امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان حق تضييع شده مردم سهند است.
رضا اميني با اشاره به موقعيت جغرافيايي شهر جديد سهند، افزايش روز افزون سکنه، جمعيت بالاي فعلي اين شهر و نبود بيمارستان عمومي و تخصصي متناسب با ساختار شهري و جمعيتي، گفت: طبق بند 12 اصل سوم و اصل بيست و نهم قانون اساسي مي‌توان نبود بيمارستان و عدم دسترسي به امکانات مناسب در حوزه بهداشت و درمان را حقوق تضييع شده مردم شهر سهند دانست؛ وعده‌هاي پوچ مسئولين امر، عدم شفافيت و دغدغه‌مندي متوليان امر در خصوص تأسيس بيمارستان محدود به دولت خاص و با مسئول خاصي نيست.
وي ادامه داد: در دولت دوازدهم که چيزي غير از وعده سرخرمن و کلنگ زني نمايشي عايدي مردم شريف سهند نشده و پيگيري‌هاي شفاهي و حضوري انجام شده در دولت سيزدهم نيز تابه حال کنشي در پي نداشته است.
اميني گفت: هيچ اطلاعات شفاف و عياني در مورد تعداد تخت، تاريخ افتتاح، زمينه‌هاي ارائه خدمات، نتيجه تأمين پزشکان مورد نياز و اينکه تأسيس بيمارستان درگير کدام پيچ مسئولين قرار گرفته وجود ندارد! حتي مشخص نيست اين بيمارستان بر اساس آمايش سرزميني و آمار جمعيتي مصوب آن زمان ساخته خواهد شد يا جمعيت فعلي شهر؟
وي گفت: علاوه بر آن وعده‌هاي مسئولين امر در ظاهر هم هيچ قرابتي با يکديگر ندارد. شخصي بيمارستان را 300 تخت خوابه عنوان مي‌کند! ديگري ظرفيت آن را 300 تخت خواب مي‌داند؟ ديگر شخصي 220 تخت خوابه و طبق آخرين مصاحبه مدير عامل شرکت عمران سهند ظرفيت بيمارستان 64 تخت خواهد بود با قابليت ارتقا به 200 تخت خواب!
ساخت بيمارستان 95 تختخوابي در شهر جديد سهند
استاندار آذربايجان شرقي با اشاره به تعهد شرکت عمران شهر جديد سهند جهت ساخت بيمارستان، افزود: اصل اين مصوبه را در سفر قبلي داشتيم اما کميت و کيفيت محل مورد بحث بود و هماهنگي‌هاي لازم انجام و مقرر شده است تا بيمارستان 95تختخوابي توسط شرکت عمران ساخته و توسط دانشگاه علوم پزشکي تجهيز شود.
مالک رحمتي، ساخت بيمارستان در شهر جديد سهند را مطالبه عمومي دانست و افزود: باتوجه به جمعيت شهر جديد سهند ساخت بيمارستان در اين شهر مطالبه عمومي است وزارت بهداشت در اين عرصه ورود جدي داشته باشد.
وي افزود: اين بيمارستان در فاز اول 95تختخوابي خواهد بود و در فاز دوم تا 220 تختخواب قابل توسعه است و بايد اعتبارات لازم براي اين موضوع جذب شود.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از مهر،به گفتني است در سفر اخير مختار محمدي عضو هيأت مديره شرکت عمران شهرهاي جديد کشور موضوع احداث بيمارستان از ديگر مطالبات مردم سهند عنوان شد و وي اعلام کرد تفاهم نامه با سازمان مجري ساختمان‌هاي دولتي و عمومي براي احداث يک بيمارستان 220 تختخوابي در سهند منعقد شده و عمليات اجرايي آن نيز به زودي کليد مي‌خورد.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها