عصر آذربایجان

گزارش خبر

تشکيل صف هاي طويل گاز مايع دراروميه

تشکيل صف هاي طويل گاز مايع دراروميه

1400/07/25

گروه گزارش: هنوز هواي آذربايجان غربي سرد نشده اما صف هاي طويل گاز مايع در اروميه مثل سال هاي قبل تشکيل شد تا مردم از وضعيت موجود گلايه کنند.

گروه گزارش: هنوز هواي آذربايجان غربي سرد نشده اما صف هاي طويل گاز مايع در اروميه مثل سال هاي قبل تشکيل شد تا مردم از وضعيت موجود گلايه کنند.
همه ساله فصل پاييز قصه تکراري افزايش تقاضا براي کپسول گاز مايع و تشکيل صف‌هاي طولاني به يکي از مشکلات مردم اروميه تبديل شده است.
مردم هر روز براي تأمين کپسول‌هاي گاز و رفع نيازهاي خود در صف‌هاي طويل سرگردان هستند و اين امر موجب رونق بازار سياه کپسول گاز در اروميه نيز شده است.
عدم مديريت صحيح توزيع، نبود نظارت کافي و حضور دلالان براي ايجاد بازار سياه از مهمترين عوامل به وجود اين مشکل به شمار مي‌رود و امسال نيز اين موضوع امسال هم به دليل عدم چاره انديشي به موقع به يکي از دغدغه‌هاي اصلي مردم اروميه تبديل شده است.
ايجاد بازار سياه، افزايش قيمت هر سيلندر گاز مايع تا 100 هزار تومان، صف‌هاي طولاني کپسول گاز مايع و عدم تأمين نياز واقعي خانوارهاي واقعي بخشي از مشکلاتي است که طي هفته‌هاي اخير مشکلات زيادي را براي مردم اروميه و شهرهاي شمال استان ايجاد کرده است.
مسئولان مهمترين عامل ايجاد اين مشکل را خودروهايي مي‌دانند که به صورت غيرمجاز و غيراستاندارد اقدام به گازسوز کردن خود کرده‌اند مي‌دانند اما مردم معتقد هستند نظارت کافي در روند توزيع وجود ندارد.
مسئولان نظارت کافي بر روند توزيع ندارند / قيمت‌ها سرسام آور است
مينا از بانواني که از اولين دقايق صبح در صف گاز مايع منتظر دريافت کپسول است مي‌گويد، هنوز فصل سرما فرا نرسيده مجبور هستيم در صف‌ها سرگردان براي تأمين نياز ضروري خود باشيم.
وي از شهرونداني است که هنوز منزل اش به گاز شهري وصل نشده است ادامه مي‌دهد، براي نيازهاي اوليه زندگي از جمله پخت غذا و استحکام از کپسول استفاده مي‌کنم اما اين روزها در صف‌هاي طولاني کپسول اسير شده‌ايم.
ميلاني از ديگر شهروندان حاضر در صف کپسول گاز مايع هم با گلايه از افزايش چندين برابري قيمت‌ها ادامه مي‌دهد، اگر کمبود کپسول وجود دارد چرا در بازار سياه به اندازه کافي مي‌شود تأمين کرد، الان قيمت‌ها واقعاً سرسام آور بوده و مردم قادر به تأمين مايحتاج خود نيستند قيمت هر کپسول گاز در بازار سياه به بالاي 100 هزار تومان رسيده مسئولان بايد به فکر مردم باشند و چاره انديشي کنند.
حاجي زاده از رانندگاني که اقدام به دوگانه سوز کردن خودرو خود کرده نيز مي‌گويد: درست است بخشي از ايجاد مشکل گاز مايع مربوط به رانندگان خودروهاي گاز سوز است اما با توجه به وضع اقتصادي موجود و گراني بنزين قادر به کسب درآمد نيستم و مجبور شده‌ام خودروام را هر چند به صورت غيرمجاز و غيراستاندارد گازسوز کنم.
وي ادامه مي‌دهد، از راه مسافر کشي اقدام به تأمين خرج و مخارج زندگي ام مي‌کنم اما با افزايش قيمت بنزين دچار مشکلات زيادي شده و از سر ناچاري اين کار را انجام مي‌دهم قيمت‌ها سرسام آور افزايش پيدا کرده است.
توزيع گاز مايع بدون وقفه در حال انجام است
مدير شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي منطقه اروميه در خصوص مشکل صف‌هاي طولاني کپسول گاز در اروميه گفت: هيچ گونه مشکلي در تأمين و توزيع گاز مايع در سطح منطقه اروميه وجود ندارد و در حال حاضر ميزان تأمين گاز مايع به مراتب بالاتر از ميزان توزيع آن است
احمد مجرد با بيان اينکه از سال گذشته فرآيند توزيع گاز مايع به مصرف کنندگان به صورت الکترونيکي و از طريق سامانه سدف انجام مي‌شود، افزود: خانوارهاي مصرف کننده نفت سفيد منطقه که شمار آنان به 95 هزار خانوار مي‌رسد و اطلاعات آنان از سال 95 در سامانه درخواست فرآورده‌هاي نفتي تغذيه شده است نيازي به ثبت نام در سامانه سدف ندارند و سهميه آنان به تعداد ? کپسول 11 کيلويي به صورت ماهانه در کارت بانکي سرپرست خانوار شارژ مي‌شود.
وي ادامه داد: در بخش خودرويي تمام تاکسي‌هايي که به صورت مجاز و استاندارد گاز مايع مصرف مي‌کنند، مشکلي براي دريافت گاز مايع ندارند و مي‌توانند سوخت خود را از جايگاه اختصاصي گاز مايع واقع در ابتداي جاده امامزاده دريافت کنند و خودروهايي که به صورت غير استاندارد و غير ايمن گاز مايع استفاده مي‌کنند امکان دريافت گاز مايع ندارند.
صف‌هاي گاز مربوط به بخش خودرويي غيرمجاز است
مجرد در خصوص تشکيل صف‌هاي گاز مايع در برخي مناطق شهر اروميه اظهار کرد: عمدتاً تشکيل صف گاز مايع مربوط به آن دسته از افرادي است که در سامانه ثبت نام نکرده و مربوط به بخش خودرويي غير مجاز است و لذا مصرف کنندگان واقعي در همه بخش‌هاي مصرف با ثبت نام در سامانه سدف هيچ مشکلي در دريافت گاز مايع نداشته و هر کپسول 11 کيلويي را به نرخ مصوب 16 هزار و 700 تومان از شرکت‌ها و تأسيسات مردمي گاز مايع دريافت مي‌کنند.
مدير شرکت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي منطقه اروميه خاطرنشان کرد:: در 3 ماهه نخست سال جاري مصرف CNG به عنوان سوخت پاک و سازگار با محيط زيست در سطح مرکز و شهرهاي شمال استان آذربايجان غربي 8 درصد افزايش داشته است.
مجرد گفت: متوسط مصرف روزانه گاز طبيعي در منطقه اروميه بالغ بر 900 هزار متر مکعب بوده که با مشارکت گسترده خودروهاي عمومي و باري در طرح رايگان دوگانه سوز کردن خودروهاي عمومي افزايش يافته است.
وي در خصوص فعاليت غيرمجاز و غيراستاندارد خودروهايي که خودسرانه اقدام به گاز سوز کردن خودروهاي خود کرده‌اند، گفت: شهروندان داراي وسايل نقليه عمومي و باري و تاکسي‌هاي اينترنتي مي‌توانند با ثبت نام در سامانه https://gcr.niopdc.ir نسبت به دوگانه سوز کردن خودروي خود اقدام کنند.
مجرد عنوان کرد کرد: منطقه اروميه (مرکز و شهرهاي شمال استان) داراي ?? باب جايگاه عرضه سوخت پاک است که به صورت شبانه روزي در حال ارائه خدمات به خودروهاي دوگانه سوز هستند.
صف‌هاي گاز مايع افرادي هستند که کارت سوخت ندارند
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي اظهار کرد: مشکل ايجاد صف‌هاي گاز مايع مربوط به افرادي است که کارت سوخت ندارند در حالي که مصرف مورد نياز خانوارهايي که کارت سوخت دارند تأمين مي‌شود.
غلامرضا بابايي سهميه هر خانواري که کارت سوخت دارد را سه کپسول در ماه عنوان کرد و افزود: به دليل همزماني فصل پخت رب و دوشاب (شيره انگور) هر سال با کمبود گاز مايع مواجه مي‌شويم اما الان فصل پخت اين دو محصول نيز تمام شده و عمده دليل ايجاد صف از سوي خودروهايي است که به صورت غيرمجاز و غيراستاندارد اقدام به گازسوز کردن خودروهاي خود کرده‌اند که علاوه بر ايجاد اين مشکل ايمني لازم را ندارند و بايد در اين زمينه چاره انديشي شود.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از مهر،با وجود تأکيدات مسئولان مبني بر تأمين مايحتاج مورد نياز مردم و نظارت کافي اما چيزي که اين روزها بيش از همه مورد گلايه مردم است قيمت سرسام آور، ايجاد بازار سياه و نبود نظارت کافي است موضوعي که به عنوان توپ مشکل در زمين ادارات ذيربط پاس کاري مي‌شود.با توجه به شرايط اقتصادي، آغاز فصل سرما و وجود بيماري کرونا بايد چاره انديشي اساسي شود.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها