رئيس سازمان جهادکشاورزي استان آذربايجان شرقي گفت: احداث شهرکهاي تخصصي صنايع غذايي و تبديلي در مکانهاي ثابت و متمرکز از تغيير کاربريهاي اراضي کشاورزي جلوگيري ميکند.
اکبر فتحي افزود: بهره مندي از ظرفيت سپاه عاشورا و بسيج سازندگي در راستاي حل مشکلات بخش کشاورزي استان از اهميت ويژه اي برخوردار است.
وي با بيان اينکه تفاهمنامه حاضر در واقع جزو نيازمنديهاي بخش کشاورزي است افزود: پنج ميليون تن محصول در بخش کشاورزي استان آذربايجان شرقي توليد ميشود که بخشي از اين محصولات مازاد بر مصرف استان بوده و فساد پذير هستند.
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان با اشاره بر اينکه زمان ماندگاري محصولات کشاورزي بصورت خام محدود ميباشد، اضافه نمود: اين امر ايجاب ميکند تا هم در راستاي تنظيم بازار و هم در راستاي تهيه و تأمين اين محصولات براي فصولي خارج از فصل برداشت، صنايع تبديلي و فرآوري احداث و ايجاد گردد.
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان در بخش ديگري از سخنان خود مجدداً تاکيد نمود: احداث شهرکهاي تخصصي صنايع غذايي و تبديلي بصورت متمرکز از تغيير کاربريهاي اراضي زراعي جلوگيري کرده و به افزايش توليد کمک شاياني مينمايد.
معاون هماهنگ کننده سپاه عاشورا نيز در اين جلسه گفت: احداث شهرکهاي تخصصي صنايع غذايي و تبديلي زودبازده در سطح استان، موجب افزايش اشتغال و افزايش توليد محصولات کشاورزي خواهد شد.
سرهنگ گل محمدزاده موضوع تفاهم نامه را همکاري مشترک چهار جانبه جهت ايجاد شهرکهاي تخصصي کارگاههاي کوچک و زودبازده فناور و دانش بنيان صنايع غذايي دانست و گفت: معرفي و واگذاري اراضي ملي داراي توجيه اقتصادي با رعايت ضوابط مؤسسه تأمين مسکن بسيجيان در جهت تحقق تفاهم نامه، در اختيار گذاشتن مدارک و مستندات، حمايت و رفع موانع اداري درون سازماني و کمک به اخذ مجوزهاي لازم و پروانههاي مورد نياز جهت اقدامات لازم براي تحقق تفاهم نامه و استقرار متقاضيان صنايع غذايي و تبديلي در شهرکهاي موضوع توافق نامه به منظور وحدت رويه و يکپارچه سازي صنايع غذايي و تبديلي و تسريع در صدور مجوزهاي لازم توسط مديريت صنايع تبديلي و غذايي از تعهدات سازمان جهادکشاورزي استان در اين تفاهمنامه ميباشد.
وي ادامه داد: حمايت و پشتيباني از مؤسسه تأمين مسکن بسيجيان، هستههاي بسيجي و گروههاي جهادي در احداث شهرکهاي موضوع تفاهم نامه، کمک مؤثر و تسريع و تسهيل در راستاي تعامل با دستگاههاي مرتبط در روند اخذ مجوزها و احداث شهرکهاي موضوع تفاهمنامه، معرفي گروههاي جهادي و هستههاي توانمند بسيجي جهت کمک به اخذ مجوزهاي ساخت وساز شهرکهاي موضوع تفاهم و هدايت بسيجيان نخبه و کارآفرين در حوزه صنايع غذايي و تبديلي جهت اخذ زمين و تسهيلات مربوطه از وظايف و تعهدات سپاه عاشوراي استان آذربايجان شرقي قيد شده در اين تفاهمنامه است.
مديرعامل مؤسسه مسکن و عمران اجتماعي بسيج با توجه به عنوان شعار سال «جهش توليد»، بيان داشتند شهرکهاي تخصصي صنايع غذايي از طرحهاي اولويتدار وزارت جهاد کشاورزي ميباشد.
مجتبي حبيبزاده مقدم نيز در اين جلسه با اشاره به نقش مؤسسه مسکن در سازمان بسيج، هدف از اجراي اين پروژه را که بهصورت نمونه در استان آذربايجان شرقي انجام ميگيرد را کمک به تحقق شعار جهش توليد و توانمندسازي هستههاي بسيجي و گروههاي تخصصي در زمينه کشاورزي اعلام و ابراز کرد که در صورت همکاري طرفين تفاهم نامه و موفقيتآميز بودن اين طرح، پروژههاي مشابه در مناطق مد نظر وزارت جهاد کشاورزي در اين استان و استانهاي ديگر به اجرا درخواهد آمد.
حبيبزاده مقدم با توجه به عنوان شعار سال «جهش توليد» گفت: شهرکهاي تخصصي صنايع غذايي از طرحهاي اولويتدار وزارت جهاد کشاورزي ميباشد.
مديرعامل مؤسسه مسکن و عمران اجتماعي بسيج با اشاره به نقش عمل کلي مؤسسه مسکن در سازمان بسيج، هدف از اجراي اين پروژه را که بهصورت نمونه در استان آذربايجان شرقي انجام ميگيرد را کمک به تحقق شعار جهش توليد و توانمندسازي هستههاي بسيجي و گروههاي تخصصي در زمينه کشاورزي اعلام کرده و افزود: که در صورت همکاري طرفين تفاهم نامه و موفقيتآميز بودن اين طرح، پروژههاي مشابه در مناطق مد نظر وزارت جهاد کشاورزي در اين استان و استانهاي ديگر به اجرا درخواهد آمد.
گفتني است در پايان اين جلسه اين تفاهم نامه في مابين سازمان جهادکشاورزي استان آذربايجان شرقي به نمايندگي اکبر فتحي رئيس سازمان، مؤسسه تأمين مسکن و عمران اجتماعي بسيجيان کشور به نمايندگي مجتبي حبيب زاده مقدم مديرعامل مؤسسه، سپاه عاشوراي استان آذربايجان شرقي به نمايندگي سرهنگ الياس گل محمدزاده معاون هماهنگ کننده سپاه و مؤسسه مطالعات راهبردي صنايع غذايي بنيان پژوهش علم صنعت به نمايندگي صمد بدبدک مديرعامل مؤسسه به مدت 4سال منعقد شد.