علي ترکيان ظهر امروز در بازديد از گردنه صائين و پايگاههاي امدادي جمعيت هلال احمر، راهدارخانه و اورژانس شهرستان نير اظهار داشت: متاسفانه اختصاص اعتبار 100 ميليارد توماني به حوزه بحران کشور بسيار ناچيز و کمتر از 6 درصد است که به همين منظور انجام اقدامات پيشگيرانه بسيار دشوار است.
وي با اشاره به اين که اميدواريم هر چه سريعتر نسبت به تامين اعتبارات کافي و مناسب به اين حوزه اقدام شود، گفت: پيگيريهاي لازم را در اين زمينه انجام دادهايم و طي بازديدي که از مناطق مختلف استان انجام يافت، مشخص شد که کمبود پايگاههاي امدادي گردنه صائين در جاده نير - سراب وجود دارد و نيازمند نوسازي ماشينآلات مستهلک راهداري استان هستيم.
رئيس مرکز مديريت اطلاعات و ارتباطات حوادث ستاد بحران کشور ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه با تصويب اعتبار 100 ميليارد توماني به اين حوزه سبب شده تا در راستاي مديريت بحران کشور با مشکلات اساسي مواجه شويم، چرا که براي تامين برخي ملزومات اساسي نيازمند تخصيص اعتبارات کافي هستيم.
ترکيان تصريح کرد: به عنوان يکي از مهمترين راهکارهاي پيشگيري از بحران نيازمند تخصيص اعتبارات مناسب هستيم و با توجه به اين که اردبيل جزو استانهاي کمبرخوردار در حوزه پيشگيري بحران است، بنابراين در اين زمينه بايد اقدامات اساسي و قابل توجهي انجام يابد.
وي اظهار کرد: وظيفه و رسالت تمام دستگاههاي اجرايي در شرايط اساسي توسط قانون مديريت بحران مشخص شده که به همين منظور لازم و ضروري است تا در طول نسبت به ارزيابي وظايف و ماموريتهاي لازم اقدامات اساسي انجام يابد و حل مشکلات موجود در زمان حادثه برطرف شود و با توجه به اين که با توجه به زلزله خيز بودن استان اردبيل، راهاندازي مرکز لرزهنگاري در اين استان ضرورت دارد.
در ادامه فرهاد عبدالعليپور، مديرکل مديريت بحران استانداري اردبيل گفت: 120 ميليارد تومان از محل اعتبارات مديريت بحران به استان اردبيل اختصاص يافته که بنا بر حادثهخيز بودن اين استان نيازمند توجه اساسي در بحث اعتبارات پيشگيرانه هستيم.