عصر آذربایجان

گزارش خبر

ميدان آذربايجان پروژه‌اي که به مقصد نرسيد

ميدان آذربايجان پروژه‌اي که به مقصد نرسيد

1400/10/19

گروه گزارش: ميدان آذربايجان يکي از پروژه‌ هاي ناموفق شهرداري تبريز است که سالهاست راه خود را کج کرده و تاکنون به مقصد نرسيده است.

گروه گزارش: ميدان آذربايجان يکي از پروژه‌ هاي ناموفق شهرداري تبريز است که سالهاست راه خود را کج کرده و تاکنون به مقصد نرسيده است.

ميدان آذربايجان، پروژه‌اي ناموفق در کلانشهر تبريز است که سالهاست راه خود را کج کرده و تاکنون به مقصد نرسيده است؛ همان پروژه‌اي که هيچ شباهتي به طرح و ماکت جذاب خود ندارد.
حالا وضعيت کنوني ميدان آذربايجان بر وفق مراد نيست و آنچه که اين پروژه را به اين مرحله رسانيده است، عدم نظارت لازم و تخلفات صورت گرفته در پروژه ميدان آذربايجان است اما اکنون، پروژه ميدان آذربايجان‌، يکي از اولويت‌هاي اصلي شوراي ششم کلانشهر تبريز به شمار مي‌رود.
گذشته پروژه ميدان آذربايجان و وضعيت فعلي
رئيس کميسيون عمران، حمل و نقل و ترافيک شوراي کلانشهر تبريز گفت: دو رويکرد در پروژه ميدان آذربايجان مطرح است؛ يکي گذشته پروژه ميدان آذربايجان و ديگري وضعيت فعلي اين طرح.روح اله رشيدي ادامه داد: بايد توضيحات کافي در مورد اينکه قبلاً در اين پروژه چه اقداماتي از حيث فني، مهندسي، مالي، ترافيکي، تخلفات موجود در اجراي اين پروژه و نواقص مهندسي و فني حاکم، انجام گرفته است ارائه شود.وي بيان کرد: اقدامات انجام گرفته در طي سال‌هاي گذشته در مراجع قضائي در حال رسيدگي است و از اين رو اتفاقات رخ داده هنوز براي ما چندان روشن نيست اما سعي بر اين است تا اطلاعات خود را تکميل کنيم.
شمع‌هاي اضافي در پروژه ميدان آذربايجان‌
رئيس کميسيون عمران، حمل و نقل و ترافيک شوراي کلانشهر تبريز توضيح داد: آنچه که مشخص و قابل رسيدگي است، موضوع شمع کوبي است که تعداد قابل توجه شمع اضافي در زيرگذرها و نقاط مختلف پروژه تعبيه شده است؛ به تعبيري از 1200 شمع استفاده شده در اين پروژه، 900 شمع اضافه است.وي افزود: شمع کوبي اضافي در پروژه ميدان آذربايجان‌، نشانه انحراف از طرح و يا تخلف است که 900 شمع اضافي با هزينه قابل توجه در زمين فرو رفته و در منظر ديد عامه قرار گرفته است و همه حتي افرادي که از دانش عمران و معماري برخوردار نيستند به راحتي مي‌توانند ادعا کنند که شمع‌هاي به کار گرفته شده در پروژه ميدان آذربايجان‌، اضافي است.رشيدي ادامه داد: حقوق عامه و شهرداري در پروژه ميدان آذربايجان پايمال شده است و تمام مخارج صرف شده در اين پروژه، از جيب مردم بوده و بنابراين بايد در قبال اتفاقات رخ داده شده در پروژه ميدان آذربايجان‌، پاسخگو باشيم.
نبود نظارت‌هاي لازم در پروژه ميدان آذربايجان
وي بيان کرد: متأسفانه نظارت‌هاي لازم در پروژه ميدان آذربايجان، انجام نگرفته است و از اين رو قابل بحث و پيگيري است.رشيدي با اشاره به ضرورت رسيدگي به وضعيت موجود در پروژه ميدان آذربايجان گفت: در حال حاضر پروژه ميدان آذربايجان‌، داراي نواقص است و خطراتي را متوجه مردم مي‌کند.رئيس کميسيون عمران، حمل و نقل و ترافيک شوراي کلانشهر تبريز ادامه داد: ما در پروژه ميدان آذربايجان، با مشکل ايمني دست و پنجه نرم مي‌کنيم.وي افزود: علاوه بر اين، مشکلاتي از قبيل عدم تأمين نور و روشنايي، صحيح نبودن خط کشي‌ها، نياز مبرم به اصلاح هندسي در اطراف ميدان نيز در اين پروژه وجود دارد و از سويي تابلوهاي راهنمايي و رانندگي و هشدار دهنده بايد در پروژه ميدان آذربايجان‌، تعبيه شود.رشيدي به وجود توقف‌گاه‌هاي غيرمجاز در پروژه ميدان آذربايجان گفت: جداره سازي، تدابير اساسي براي هدايت آب‌هاي سطحي و متصل شدن محوطه‌هاي موجود در ميدان نيز از ديگر کاستي‌هاي وضع موجود در پروژه ميدان آذربايجان است که در اولويت اصلي شوراي ششم به شمار مي‌آيد و تلاش بر اين است تا در اسرع وقت، اين نواقص رفع شده تا از خطرات احتمالي به وجود آمده جلوگيري شود تا بتوانيم، ضريب ايمني ميدان را افزايش دهيم.
عدم تأمين مواد اوليه نما و وجود تحريم
معاون فني و عمراني سازمان عمران شهرداري تبريز گفت: مطالعه و طراحي و تهيه نقشه پروژه ميدان آذربايجان از طريق شهرداري منطقه انجام شده و ادامه عمليات اجرايي در سال 95 به سازمان عمران محول شده, قبل از سال 95 قسمت اعظم پروژه شامل رينگ دور ميدان و تقاطع‌هاي غير همسطح در سه گوشه ميدان و زيرگذرهاي داخل ميدان از طريق پيمانکار شهرداري منطقه انجام شده بود.اميرعلي کامراني ادامه داد: بعد از سال 95 و انتقال پروژه به سازمان عمران با انتخاب پيمانکار, اجراي عمليات رمپ‌هاي اتصالي از محدوده ميدان به طرف اتوبان پاسداران و بلوار شهيد بابايي و بلوار آذربايجان و اجراي نماي ديواره زير گذرهاي داخل ميدان از موضوعات قرارداد پيمانکار بوده است.وي افزود: تقريباً قسمت اعظم عمليات اجرايي به اتمام رسيده و پروژه در حال بهره برداري مي‌باشد, نواقصاتي مشهود بوده که تعدادي از آنها شامل نرده‌هاي هندريل، کف سازي پياده روها، تکميل آسفالت، روشنايي ميدان و موارد مربوط به مسائل ترافيکي مربوط به شهرداري منطقه مي‌باشد که اقدامات لازم در حال بررسي و در شرف انجام است.
کامراني بيان کرد: نواقصات نما مربوط به پيمانکار سازمان عمران است که به علت عدم امکان تأمين مواد اوليه نما و به خاطر مسائل تحريم از طرف پيمانکار سازمان ميسر نشده است اما سازمان در حال بررسي تغيير نوع و طرح نما بوده که با جمع بندي موضوع و مساعد شدن شرايط آب و هوايي ادامه اجرا و تکميل نماي زير گذرهاي در دستور کار قرار خواهد گرفت.
معاون فني و عمراني سازمان عمران شهرداري تبريز توضيح داد: بر اساس شرح خدمات ارائه شده به سازمان در خصوص اجراي رمپ‌ها و نماي زير گذرهاي, سازمان به عنوان مجري از طريق پيمانکار اجرايي عمليات مربوط به رمپ‌ها را به اتمام رسانده و در حال بهره برداري مي‌باشد و نماي يکي از زير گذرها را تمام کرده و بقيه نما در شرايط فصل کاري انجام خواهد شد و انجام بقيه موارد و تکميل پروژه به عهده شهرداري منطقه به عنوان بهره بردار مي‌باشد.وي ادامه داد: با توجه به اينکه اجراي کليه شمع‌ها قبل از انتقال پروژه به سازمان انجام شده است اطلاعي نداريم.
کامراني افزود: بعد از انتقال پروژه به سازمان, بر اساس قرارداد منعقده با پيمانکار به مبلغ 16/5 ميليارد تومان, حدوداً 13 ميليارد تومان هزينه شده و مابقي هم در تکميل نما هزينه خواهد شد.
شوراي ششم فکري به حال اين پروژه کند
يکي از شهروندان تبريزي نيز گفت: ميدان آذربايجان يکي ديگر از پروژه‌هايي است که وضعيت آن بعد از گذشت سال‌ها هنوز مشخص نيست.عليزاده ادامه داد: شهروندان تبريزي از چنين پروژه‌اي که سال‌ها به طول انجاميده است انتظاري بيشتر از اين داشتند اما متأسفانه به جز يک پروژه تکميل نيافته چيزي عايد شهر اولين‌ها نشده و چهره نازيبايي از شهر را رقم زده است.
وي افزود: اميدوارم شوراي ششم فکري به حال اين پروژه عظيم بکنند چرا که هزينه‌هاي صرف شده در اين پروژه، از جيب مردم است.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از مهر،پروژه ميدان آذربايجان، همان پروژه‌اي است که بعد از گذشت سال‌ها، نواقص و تخلفات متعددي را با خود به يدک مي‌کشد و حقوق عامه را نيز پايمال کرده است. پروژه‌اي که سالهاست راه خود را کج کرده و هنوز هم که هنوز است در زمره يکي از پروژه‌هايي است که تاکنون، نارضايتي شهروندان را رقم زده و علل ناتمام ماندن آن نيز مشخص نيست.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها