ذخیره دارویی 8ماهه تامین اجتماعی در اردبیل
ذخیره دارویی 8ماهه تامین اجتماعی در اردبیل
1403/02/24
عصر آذربایجان- مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ذخیره دارویی هشت ماهه داریم و مشکلات قبلی کمبود دارویی در حوزه درمان تأمین اجتماعی رفع شده است.
مهدي نيکسيرت اظهار داشت: 630 هزار نفر بيمه شده تأمين اجتماعي در استان داريم که 50 درصد آن جمعيت کارگري و مولد بوده و از خدمات رايگان درماني تأمين اجتماعي بهرهمند ميشوند.
وي تصريح کرد: ما در قالب درمان غيرمستقيم و با همکاري دفتر اسناد پزشکي از ظرفيت پزشکان، بيمارستانهاي بخش خصوصي و دولتي، داروخانهها، راديولوژي، سونوگرافي و ساير فضاهاي بهداشتي و درماني استفاده ميکنيم تا با پرداخت فرانشيز خدماتي را به بيمهشدگان ارائه کنند.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل گفت: در حوزه درمان مستقيم از ظرفيت مراکز ملکي تأمين اجتماعي استفاده کرده تا رضايت بيمهشدگان با ارائه خدمات رايگان فراهم آيد.
نيکسيرت به فعاليت 2 بيمارستان 160 تختخوابي سبلان و 96 تختخوابي ارس اشاره کرد و افزود: پليکلينيک اردبيل و مشگينشهر در حال فعاليت بوده و درمانگاه تخصصي خلخال و درمانگاه عمومي گرمي را نيز در سال جاري تکميل و آماده بهرهبرداري ميکنيم.
وي ميزان مراجعات به درمانگاهها و مراکز درماني ملکي تأمين اجتماعي را 2 ميليون و 700 هزار بار اعلام کرد و ادامه داد: اين مراجعات در قالب ويزيت پزشک، خدمات داروخانهاي، دندانپزشکي، راديولوژي، آزمايشگاه و... انجام ميشود.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حوزه درمان سه راهبرد را در پيش گرفتيم که اولين راهبرد تعيين تکليف پروژههاي عمراني است تا به سرعت پروژهها آماده بهرهبرداري شده و امکان بهرهبرداري از آن فراهم آيد.
نيکسيرت اضافه کرد: براي احداث درمانگاه عمومي و تخصصي سبلان و تحويل موقت آن 100 ميليارد تومان هزينه شده و تجهيزات مورد نياز خريداري شده تا ما بتوانيم بخش به بخش اين درمانگاه را تحويل گرفته و در هفته تأمين اجتماعي شاهد افتتاح اين پروژه به همراه درمانگاه نمين و خلخال باشيم.
وي بيان کرد: فضاي درمانگاه تخصصي سبلان اردبيل از 500 متر به بيش از چهار هزار و 500 متر ارتقا مييابد که اميدواريم با راهاندازي بخشهاي مختلف از ازدحام مراجعان کاسته شده و خدمات کيفيتري را ارائه کنيم.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل در ادامه سخنان خود يادآور شد: در کنار تکميل پروژههاي عمراني، ما سعي کرديم تا کمبود دارويي را نيز برطرف کنيم به طوري که هم اکنون ذخيره هشت ماهه دارويي در استان داريم و 60 ميليارد تومان دارو خريداري شده است.
نيکسيرت اولويت سوم را ارتقاي کيفي خدمات درماني و اثربخشي آن اعلام کرد و گفت: بايد به سمتي برويم تا رضايت مراجعان به ويژه بيمهشدگان اتفاق افتاده و زمينه مطلوبيت و کيفيت خدمات را روز به روز افزايش دهيم.
وي تصريح کرد: ويزيت پزشکان تخصصي در يک سال اخير 35 درصد افزايش يافته و به بيش از 174 هزار ويزيت رسيده است.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل افزود: اکثر پزشکان تلاش ميکنند تا کيفيت خدمات خود را به ويژه ويزيتهاي عمومي و تخصصي ارتقا دهند که اين خود اسباب رضايت بيشتر را فراهم کرده است.
بازسازي تأسيسات بيمارستان سبلان و ارس
نيکسيرت در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان کرد: درمانگاه نمين با 80 ميليارد تومان اعتبار و خريد تجهيزات آماده افتتاح شده و در کنار آن ما شاهد احداث درمانگاه شماره 2 اردبيل در اتوبوسراني هستيم که چهار هزار متر مربع فضا فراهم مي شود تا در طبقات مختلف پزشکان عمومي، تخصصي، دندانپزشکي و ساير بخشها براي بيمهشدگان ارائه خدمات کنند.
وي اضافه کرد: بيمارستان سبلان اردبيل از 160 تخت به 256 تخت ارتقا مييابد که مناقصه آن برگزار شده و عمليات اجرايي امسال شروع ميشود.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل از بازسازي کل تأسيسات بيمارستان سبلان با 47 ميليارد تومان و ارس با 18 ميليارد تومان خبر داد و بيان کرد: بخش اطفال بيمارستان سبلان با 12 ميليارد تومان بهسازي و در يک فضاي مطلوب آماده ارائه خدمات به کودکان است.
نيکسيرت ضرورت تأمين زمين براي احداث درمانگاه بيلهسوار را در کنار راهاندازي درمانگاه خلخال و نمين يادآور شد و ادامه داد: درمانگاه گرمي نيز با تأمين اعتبار مناسب در حال ساخت است و در سال آينده شاهد بهرهبرداري از آن خواهيم بود.
وي در ادامه تصريح کرد: با انتقال دفتر اسناد رسمي به محل سابق ساختمان تأمين اجتماعي اردبيل، قرار است مجتمع اقامتي، رفاهي با اعتباري بالغ بر 300 ميليارد تومان در اين محل احداث شود.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل تمرکز بيشتر را در ارتقاي کيفيت ارائه خدمات يادآور شد و گفت: سال گذشته يکهزار و 200 ميليارد تومان در حوزه درمان هزينه کرديم و سعي ما بر اين بوده در کنار اين سرمايهگذاري، به توليد رضايت در بين بيمهشدگان کمک کنيم.
نيکسيرت از جذب بيش از 40 متخصص در آزمون استخدامي و جذب نيرو خبر داد و افزود: عمده اين متخصصان در شهرستانها بهکارگيري شدند تا خدماتي که به بيمهشدگان ارائه ميشود، مطلوب و مناسب باشد.
وي يکي از راهکارهاي رصد و پايش ارائه کيفي خدمات را بررسي نسخ و داروي نوشته شده از سوي پزشکان در مراکز درماني و بيمارستاني اعلام کرد و ادامه داد: عمده اين نسخ مورد رصد و پايش قرار ميگيرد تا در صورت بروز خطا و اشتباه و يا انحراف موارد به پزشک مورد نظر گوشزد شود.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل به راهاندازي سامانه 31041 براي ارائه خدمات غيرحضوري اشاره کرد و گفت: هم استانيها ميتوانند از طريق اين سامانه براي حضور در درمانگاهها و بيمارستانها نوبت گرفته و با مراجعه حضوري به موقع خدمات مناسبي دريافت کنند.
نيکسيرت در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر اين است تا اين روند نوبتدهي غيرحضوري به بيش از 70 درصد برسد که اين خود به توليد رضايت بيشتر کمک خواهد کرد.
وي اضافه کرد: با نوبتدهي غيرحضوري هم پزشک و هم بيمار رضايت بيشتري را داشته و ميتوانند خدمات مناسبي را نيز دريافت کنند.
زيرميزي خط قرمز مديريت درمان
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل به پديده زيرميزي نيز اشاره کرد و افزود: پديده زيرميزي غيرقابل تحمل بوده و هزينه سنگين و نامتعارفي را به بيمهشدگان تحميل ميکند و اين امر خط قرمز ما در مديريت درمان است.
نيکسيرت اضافه کرد: با رصد دقيق اين موضوع در هفتههاي گذشته سعي شد تا يکي از پزشکان متخصص بيمارستان سبلان که به دفعات از بيماران درخواست زيرميزي کرده بود، لغو همکاري شده و برخورد جدي با اين پزشک انجام شود.
مدير درمان تأمين اجتماعي استان اردبيل بيان کرد: اميدواريم با عزمي ملي و استاني بتوانيم جلوي اين امر غير قانوني را گرفته و به روند توليد رضايت مخاطبان کمک کنيم.
منبع :