عصر آذربایجان

گزارش خبر

بهترين حرکات ورزشي در ماه رمضان

بهترين حرکات ورزشي در ماه رمضان

1400/02/19

گروه ورزشي: نايب‌رئيس بانوان هيات ورزش‌هاي دانشگاهي استان اردبيل در خصوص بهترين زمان براي ورزش‌کردن در ماه مبارک رمضان توضيحاتي ارائه کرد.

 گروه ورزشي:  نايب‌رئيس بانوان هيات ورزش‌هاي دانشگاهي استان اردبيل در خصوص بهترين زمان براي ورزش‌کردن در ماه مبارک رمضان توضيحاتي ارائه کرد.
 شمس غفاري با بيان اينکه ورزش‌کردن اصولي در ماه مبارک رمضان، نسبت به روزهاي عادي کار سختي است و بايد بيش از هميشه به آن دقت کنيم، گفت: قطعا در ماه رمضان به دليل تغيير رژيم غذايي، نمي‌توان مانند هميشه ورزش کرد، از طرفي الگوي خواب و غذا خوردن ما نيز با هميشه متفاوت مي‌شود.
وي با بيان اينکه اگرچه هيچکدام از اين موارد دليلي براي توجه نکردن به سلامتي و ورزش نکردن نمي‌باشد، افزود: پس حتما بايد زمان مناسبي را انتخاب کرده و به ورزش‌کردن اختصاص داد تا متابوليسممان ادامه داشته باشد.
غفاري با بيان اينکه ورزش در ماه رمضان، از تجمع چربي در بدن جلوگيري و عمل سوخت‌وساز را تسهيل مي‌کند، تصريح کرد: زماني که فرد روزه است، دماي بدن بالاست و هيچ مايعاتي به آن وارد نمي‌شود و در نتيجه نبايد بيش از حد از بدن خود کار کشيد.
نماينده انجمن هندبال وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در دانشگاه‌هاي منطقه 3 کشور با بيان اينکه اصلا پيشنهاد نمي‌شود که در اين شرايط ورزش‌هاي شديد انجام داد و يا از وزنه‌هاي سنگين هنگام روزه‌داري استفاده شود، تصريح کرد: بهترين زمان براي ورزش‌کردن در ماه مبارک رمضان، يک ساعت قبل از افطار و يا يک ساعت بعد از افطار است.
وي با بيان اينکه استفاده از مايعات کافي براي بدن در اين مدت بسيار حائز اهميت مي‌باشد، ادامه داد: شايد براي خيلي از افراد سوال باشد که در ماه رمضان چندبار در هفته، چند دقيقه و با چه شدتي بايد ورزش کرد؟ پاسخ به اين سوال در سطوح مختلف ورزش و اهداف ورزشي متفاوت است.
 وي ادامه داد: اگرچه که ميانگين آن، سه بار ورزش در هفته است، اگر عادت به ورزش شش روز در هفته داريد، بهتر است آن را به سه بار در هفته در ماه رمضان کاهش دهيد.  بهتر است در اين سه روز سر يک زمان مشخص شروع به ورزش کنيد.
مدت ورزش هم به اهداف ورزشي هر فرد بستگي دارد. ورزش کردن بين30 الي 40 دقيقه، ايده آل است. اگر قبل از ماه رمضان، به طور منظم روزي يک ساعت ورزش مي‌کرديد ، بهتر است زمان ورزش در ماه رمضان را نيم ساعت کنيد.
غفاري خاطرنشان کرد: اگر شدت ورزش شما بيش از حد کم است يا به عبارتي ورزش شما خيلي سبک است، مي‌توانيد آن را تا 45 دقيقه هم انجام دهيد. در ماه رمضان بايد شدت ورزش خود را 20 درصد نسبت به هميشه بکاهيد. مثلا مي‌توانيد تعداد تکرارها، ست‌ها، وزن وزنه‌ها و سرعت تمرين‌هاي هوازي را بکاهيد و به جاي آن زمان استراحت‌تان را افزايش دهيد.
غفاري با بيان اينکه بهترين ورزش در طول ماه رمضان پياده‌روي و ورزش‌هاي سبک هوازي است، اضافه کرد: ورزش‌هاي تفريحي، ملايم و بانشاط( به ويژه تمرينات هوازي) موچب تسريع گردش خون مي‌شوند. بدين ترتيب خون و اکسيژن بيشتري به مغز مي‌رسد و شادابي و نشاط را در ورزشکاران و روزه‌داران به دنبال دارد و ذهن را نيز براي يادگيري و تمرين خلاق‌تر مي‌کند.رئيس اداره تربيت‌بدني دختران دانشگاه محقق اردبيلي با بيان اينکه به انواع ورزش‌هايي که به طور مستمر و طولاني مدت(بيش از دو دقيقه) طول مي‌کشند و ضربان قلب در هنگام تمرين، کمتر از 70 درصد حداکثر ضربان قلب است، تمرينات هوازي گفته مي‌شود، خاطرنشان کرد: پياده‌روي، دوي نرم، دوي استقامت، شنا، دوچرخه‌سواري، استفاده از تريدميل و دوچرخه ثابت جزو ورزش‌هاي هوازي هستند.
وي تاکيد کرد: البته نوع تغذيه ورزشکاران در ماه مبارک رمضان هم بسيار حائز اهميت است؛ روزه‌داران پس از افطار از خوردن غذاهاي چرب و شيرين بايد پرهيز نموده و مايعات فراوان مصرف کنند. همچنين لازم است قبل از ورزش و حين ورزش نيز آب بنوشند تا آب بدن آنها حفظ شود. افراد ورزشکار و عادي لازم است از افطار تا سحر مايعات، ميوه‌ها و سبزيجات کافي  مصرف نمايند.
به گزارش عصر آذربايجان به نقل از ايسنا، دکتري مديريت راهبردي در ورزش خطاب به افرادي که در ماه مبارک رمضان اقدام به ورزش‌کردن مي‌کنند گفت: در جلسات ورزشي خود با رعايت موارد بهداشتي، در مکاني با هواي خنک فعاليت بدني سبک انجام دهيد، از ورزش‌هاي تهاجمي و پرفشار در طول روز و به خصوص در هواي گرم خودداري کنيد تا گرما و روزه‌داري منجر به کم‌آبي بدن نشود، يک ساعت قبل از افطار يا يک تا دو ساعت بعد از افطار، يک زمان مناسب براي ورزش‌کردن انتخاب کنيد، بلافاصله بعد از قطع روزه‌داري از شروع فعاليت بدني خودداري کنيد و اگر در حين ورزش دچار سرگيجه، تهوع، مشکل در تنفس و يا درد در قفسه سينه شديد، فورا ورزش را متوقف کرده و با پزشک خود مشورت کنيد.

منبع :

برچسب ها:

نظرات کاربران

    بازگشت به ابتدا صفحه

ارسال نظر

اخبار مرتبط

هزینه سرمایه ملی برای دریاچه ‌بیمارارومیه خیانت است

پدر علم کويرشناسي ادعا كرد
خروج

پدرعلم کویرشناسی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی اقتصاد کشور صرف هزینه کلان برای انتقال آب به دریاچه ارومیه کار عقلانی نیست، گفت: این دریاچه بیمار است و به هیچ عنوان احیا نخواهد شد.

۹۰ درصد فسادهای مالی ناشی از رانت اطلاعاتی در دولت است

نماينده مردم اروميه در مجلس شوراي اسلامي:
خروج

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹۰ درصد فسادهای مالی از رانت اطلاعاتی در دولت است و پایه فساد اخلاقی نیز فساد مالی است.

بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:با توجه به وضعيت اسفبار اشتغال در آذربايجان غربي، وجود 40 هزار فارغ‌التحصيل بيکار در اين استان و بهبود وضعيت اشتغال و کسب و کار در گرو اهتمام جدي مسئولان است.

افزايش اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي استان

عصر آذربایجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش:شش ماه نخست امسال شاهد افزايش 217 درصدي اجراي احکام قضايي در خلع يد مناطق جنگلي از لحاظ مساحت در استان بوده و با توجه به نقش و اهميت منابع طبيعي بايد بهره‌برداري اصولي از آن مورد توجه جدي قرار گيرد.

تيغ مشکلات مالي بيخ‌ گلوي ناشران کتاب

گزارش
خروج

گروه گزارش: گرفتن مجوز کتاب، چاپ و انتشار آن و در ‌‌نهايت توزيع و پخش کتاب از پروسه‌هاي دشواري است که همه ناشران چه کساني که سال‌ها در اين زمينه فعاليت دارند و چه کساني که تازه وارد حيطه نشر شده‌اند از دغدغه‌هاي اصلي فعالان اين بخش به شمار مي‌رود دغدغه‌هاي ناشران استان آذربايجان غربي گلايه‌هاي زيادي از آن دارند.

تندرستی

نذري وتهديد سلامت عزاداران
خروج

گروه تندرستي:در دهه اول ماه محرم بسياري از تكايا، مساجد و حسينيه‌ها غذاي نذري مي‌دهند. هرچه هم كه به تاسوعا و عاشوراي حسيني نزديك‌تر مي‌شويم، هيات‌هاي بيشتري به خيل عزاداران و نذري‌دهندگان مي‌پيوندند و از طرفي بر گيرندگان غذاي نذري هم افزوده مي‌شود.

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي

پاسخ امام زمان (عج) به چند شبهه عاشورايي
خروج

گروه دين و انديشه:کافيست فقط چند لحظه به ماه محرم و روزهاي عزاداري بر امام حسين عليه السلام بيانديشي. اين فکر ناخودآگاه يک شيعه را به ياد امام زمان خويش مي اندازد که آن حضرت چه نگاهي به اين ماه دارد و انديشه و افکار او در اين باب چگونه است؟

مبالغه‌گويي مهم‌ترين آسيب در عزاداري‌ها است

امام جمعه مياندوآب:
خروج

گروه خبر:امام جمعه مياندوآب گفت: اغراق و مبالغه مهم‌ترين آسيب در آئين‌‌هاي عزاداري امام حسين (ع) است.

ايجاد امنيت اجتماعي پايدار نيازمند خرد جمعي

عصر آذربايجان گزارش مي‌دهد
خروج

گروه گزارش: امروزه امنيت اجتماعي به يکي از مهمترين مباحث در بحث امنيت تبديل شده است؛ ايجاد امنيت اجتماعي پايدار به ويژه در استان‌هاي مرزي، نيازمند همت جدي تمام متوليان بخش فرهنگي و اجتماعي است.

معماي حل نشده راه هاي زير زميني تبريز

گفتگو
خروج

گروه تاريخي:?راه هاي زير زميني و عجايب ناشناخته آن هميشه در فيلم هاي علمي تخيلي يکي از سکانس هاي مشهور و مورد علاقه کارگردانان و تماشاگران است و آنها را روي صندلي سينما يا مقابل صفحه جادويي تلويزيون ميخکوب مي کند.

استان زنجان ظرفيتي ناشناخته براي کشورهاي قفقاز

گزارش
خروج

گروه سياسي: استان زنجان در شمال‌غرب کشور مسافت قابل قبولي با کشورهاي قفقاز دارد، اما اين ظرفيت براي اقتصاد زنجان به خوبي به کارگيري نشده است.

درباره نشریه عصر آذربایجان

خروج

«عصر آذربایجان» نخستین نشریه منطقه ای استان های آذربایجان غربی ،آذربایجان شرقی،زنجان و اردبیل هست

سایر اخبار این موضوع

پربازدیدترین خبرها

پرتفسیرترین خبرها