نیازمند آرایش جنگی در بخش اقتصادی هستیم
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:
1399/04/11
عصر آذربایجان- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه در حال حاضر در جنگ اقتصادی هستیم اما خودمان هنوز آن را آن چنان باور نکرده ایم، گفت: برای حل مشکلات نیازمند آرایش جنگی در بخش اقتصادی و صنعتی هستیم.
عصر آذربايجان- نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز با بيان اينکه در حال حاضر در جنگ اقتصادي هستيم اما خودمان هنوز آن را آن چنان باور نکرده ايم، گفت: براي حل مشکلات نيازمند آرايش جنگي در بخش اقتصادي و صنعتي هستيم.
حجت الاسلام والمسلمين سيدمحمدعلي آلهاشم سه شنبه شب در ديدار فعالان بخش صنعت و اقتصاد استان به مناسبت روز صنعت و معدن گفت: مشکلات و مسائل مشترکي که اصناف و توليدکنندگان کشور دارند بسيار زياد است به عنوان مثال نقشه راه واحد در صنعت کشور براي تعيين اولويت هاي لازم وجود ندارد و يک سري قوانين و مقررات متعدد متعارض وجود دارد که مقابل توليد و صنعت ايستاده است.
وي با تاکيد بر هدايت نقدينگي ها به سمت صنعت افزود: بسياري از مشکلات گمرکي داريم که بايد حل شود و تمامي سازمانها بايد براي اخذ مجوز در امر توليد هماهنگي هاي لازم را انجام دهند ضمن آنکه مشکل تامين مواد اوليه هم بايد رفع شود.
امام جمعه تبريز افزود: مشکلات متعدد مقررات مالياتي و نحوه اجراي آن براي اهالي صنعت تحميل شده است که اين مشکلات هم بايد برطرف شود.
وي خاطرنشان کرد: يکي از مطالبات مقام معظم رهبري، ارتباط صنعت با دانشگاههاست و در صورتي که اين اتفاق بيفتد، براي رونق بخشيدن به صنعت کشور مي تواند بسيار کمک کند که نمونه بارز آن توليد موشک دفاعي است که در راستاي همين ارتباط با دانشگاه به دست آمده است.
نماينده ولي فقيه در استان ادامه داد: مشکلات مربوط به اعطاي وام هاي بانکي، نبود شعب تخصصي در دستگاه قضايي در حوزه صنعت، واگذاري نادرست شرکتها، نظارت نشدن بر ارزهاي تخصيص شده براي واردات و مقررات و نحوه اجراي بيمه از ديگر مشکل هاي موجود بخش صنعت است که نياز به رفع دارد.
حجت الاسلام والمسلمين آل هاشم با بيان اينکه، متاسفانه سياست مشخصي براي خصوصيسازي و تنظيم ساز و کار بازار وجود ندارد، افزود: عدم اصلاح قانون کار باعث کاهش بهره وري در بخش توليد شده و ورشکستگي توليدکننده را فراهم آورده است.
وي با بيان اينکه مشکل کمبود نقدينگي سود بانکي و تورم، هزينههاي توليد را براي توليدکنندگان افزايش داده است، تاکيد کرد: ايجاد يک سيستم شفاف و روشن براي جلوگيري از دخالت تشکيلات مختلف در صنعت با هماهنگي اهالي صنعت ضروري است.
نماينده ولي فقيه در استان اظهار کرد: کم توجهي به توليد داخل و مشکلات خريد تکنولوژي از خارج از کشور، نبود مدارس حرفه اي پيشرفته براي تربيت تکنسين، کافي نبودن حمايت هاي صادراتي و پرداخت ديرهنگام جوايز صادراتي، عدم توجه کافي به صنايع کوچک و نيز گرايش هاي شرکتهاي بزرگ دولتي به خريد خارجي و بي توجهي به توليدکنندگان داخلي براي توسعه اقتصاد ملي باعث عدم رونق توليد شده است که بايد فکري به اين مسايل کرد.
منبع :