در اين مراسم آيتالله علي خاتمي نماينده وليفقيه در استان و امام جمعه زنجان اظهار داشت: در حال حاضر 120 هزار کارگر براي رونق، توليد، اشتغال، رفاه و صادرات استان زنجان در تلاش و تکاپو هستند و با وجود تلاش بسيار کارگران براي توسعه و رونق اقتصادي کشور اما وضعيت کارگران هنوز با حد مطلوب رفاه اجتماعي فاصله بسيار وجود دارد و اميدواريم در دولت جديد مشکلات کارگران تا حدودي بهبود يابد.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه زنجان بيان کرد: با اشاره به اينکه بايد قدرت و جايگاه کارگران که نبض تحرک اقتصاد جامعه هستند دانسته شود گفت: در استان زنجان انگيزه خوبي براي کار کردن وجود دارد اما بايد يک نوع انسجام درون و بيرون در جامعه براي حمايت از قشر کارگر داشته باشد. آيتالله خاتمي به شعار سال اشاره کرد و عنوان کرد: رهبري نقشه راه را ترسيم کردند که بايد توسط مسئولان اجرايي ريل گذاري شود زيرا اين کار سبب بالا رفتن کيفيت کار و توليد، افزايش بهرهوري، نوآوري و ارزان به دست آمدن کالا ميشود که در نهايت زمينه اشتغال بسياري فراهم ميشود.
در ادامه اصغر نجاري ، دبير خانه کارگر استان زنجان با اشاره به افزايش حقوق کارگران گفت: درست است که حقوق کارگران افزايش پيدا کرده که اين امر خوشايندي است اما اين افزايش بهانهاي براي ايجاد تورم و گراني شده، زيرا در سال يکبار حقوق کارگران افزايش مييابد اما در طول سال مدام گرانيها تکرار ميشود.
نجار به تعديل کارگران در برخي واحدهاي توليدي اشاره کرد و گفت: برخي کارفرمايان به دليل افزايش دستمزدها در صدد تعديل نيروي کار خود هستند که از واحدها درخواست داريم کارفرمايان در کنار خانه کارگر از دولت مطالبه داشته باشند و به کارگران فشار وارد نکنند.
وي با اشاره به اينکه کارگران سرمايه اصلي واحدهاي توليدي کشور هستند بيان کرد: جامعه کارگري و کارفرمايي مکمل هم هستند تا به هدف خود برسند و بايد از ظرفيت و توانمندي نيروي کارگر به درستي استفاده شود و کارگران نيز به لحاظ رواني در آرامش کار خود را انجام دهند که اين عامل سبب توسعه و رونق کشور خواهند شد.
دبير خانه کارگر استان زنجان به نحوه ارائه خدمات تامين اجتماعي به کارگران اشاره کرد و گفت: اعتراضهايي از جانب کارگران در مورد کمبود تجهيزات بيمارستانها و عدم ارائه خدمات مطلوب به کارگران تحت پوشش بيمه سازمان تأمين اجتماعي وجود دارد که از مسئولان مرتبط درخواست افزايش ظرفيت تختهاي بيمارستان و تجهيزات بيمارستاني را در مورد کارگران داريم.
وي به نقدينگي در بازار اشاره کرد و گفت: نقدينگي که بيشتر در بازار وجود دارد در دست افراد سودجو و دلال است و به عنوان پولشويي از آن استفاده ميشود و اگر به سمت توليد هدايت شوند سبب رونق اقتصاد کشور ميشوند.